Yardım Xiaomi A2 Lite mi apps yok

baer44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caser
Cihazım
Xiaomi a2 lite
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v8.1.0.0
Telefon Modeli
Xiaomi a2 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba.Xİaomi a2 lite telefonumu aldım.İçinde xiaomi ye ait mi apps filan yok telefon saf android biliyorum ama google play oyunlar , google play müzik bile yok telefonda kendi ayrı müzik uygulamasıda yok.Telefonum global versiyon.İnternetteki videolarına bakınca türkiyedeki incelemelerde de mi uygulamarı yok ama yabancılarda var neden acaba ?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir. Kendiniz Play Oyunlar gibi uygulamaları yükleyebilirsiniz.

Oyla:

baer44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caser
Cihazım
Xiaomi a2 lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi uygulamalar nolucak peki ? google android one projesi kapsamındaki bir telefona bile google play oyunları ve müzikleri ben mi yükliyicem ya.Kendi sitesi varmı bildiğiniz stable rom olanı bu site resmi kendi sitesimidir

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
AndroidOne kapsamında olması Google'ın sunduğu tüm uygulamaların yüklü olarak gelmesi anlamını taşımıyor. Sisteme gömülü olarak gelse; "neden kaldıramıyorum, nasıl kaldırabilirim bu uygulamayı?" gibi sorular soruluyor. Play Store üzerinden indirmeniz 20 saniyenizi almaz, neden bu kadar takıldınız bu konuya?

Oyla:

erdmklc1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi A2
Konular
5
Kendin indirebilirsin bir sorunu olmuyor diğer sorunlar için android pie yi bekle o güncelleme gelince daha kullanışlı olacak telefon bende bazı sorunlardan şikayetçiyim ama Andorid Pie çözecek olayı diye düşünüyorum.

Oyla:

stratejist

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
A2 Lite 4/64
Konular
0
A2 Lite ne kadar hoşuma gittiyse Android one'dan bir o kadar nefret ettim.
Hiçbirşeyin ayarı yok...
kuş bakışı kaba ayarlar var ince ve kılcallara nüfus eden ayarlar yok mesela alt tuşların sağdan sola alınması gibi.
2 sene yazılım desteği süresi olması iyi en azından bizi çıldırtan ve olmayan ek ayarlar menüsünü ilave ederler. En alttaki tuşların alt kısmını da transparan yapmak istiyorum. Neden simsiyah veya bembeyaz oluyor arkada ne varsa program resim vs devam etsin gözümle seçerim tuşları zaten.
Ses kaydedici gibi basit programlar bile yok peki kardeşim Google Play'den yükle diyen arkadaşlara soruyorum oradaki uygulamalar reklamsız mı .? Onlar mı maruz kalacak bu reklamlara .!?
Klavyede otomatik değiştirme yapması güzel ama değiştirme yaptığın kelimeyi geri al dediğimde (bazen bilerek hatalı kelime yazıyorum görsel amaçlı) öyle bir seçenek yok eski telefonum Samsung da vardı. İşte bu da mesela bir ayar.. Ama yok..!

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

baer44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caser
Cihazım
Xiaomi a2 lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peocawe Ben bu telefonun ozelliklerine baktigim zaman almadan once icinde mi appsleri var ve MİUİ oldugu icin aldim onun icin para verdim ve bunlar yok sikayetci olmamim nedeni budur

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Peocawe Ben bu telefonun ozelliklerine baktigim zaman almadan once icinde mi appsleri var ve MİUİ oldugu icin aldim onun icin para verdim ve bunlar yok sikayetci olmamim nedeni budur
Yanlış bakmışsınız, A2 ve A2 Lite modelleri Miui arayüzü kullanmıyor, AndroidOne projesi kapsamında saf android kullanıyorlar.

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
A2 Lite ne kadar hoşuma gittiyse Android one'dan bir o kadar nefret ettim.
Hiçbirşeyin ayarı yok...
kuş bakışı kaba ayarlar var ince ve kılcallara nüfus eden ayarlar yok mesela alt tuşların sağdan sola alınması gibi.
2 sene yazılım desteği süresi olması iyi en azından bizi çıldırtan ve olmayan ek ayarlar menüsünü ilave ederler. En alttaki tuşların alt kısmını da transparan yapmak istiyorum. Neden simsiyah veya bembeyaz oluyor arkada ne varsa program resim vs devam etsin gözümle seçerim tuşları zaten.
Ses kaydedici gibi basit programlar bile yok peki kardeşim Google Play'den yükle diyen arkadaşlara soruyorum oradaki uygulamalar reklamsız mı .? Onlar mı maruz kalacak bu reklamlara .!?
Klavyede otomatik değiştirme yapması güzel ama değiştirme yaptığın kelimeyi geri al dediğimde (bazen bilerek hatalı kelime yazıyorum görsel amaçlı) öyle bir seçenek yok eski telefonum Samsung da vardı. İşte bu da mesela bir ayar.. Ama yok..!

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim anlamadığım olay bu cihazları alırken bunları bilmeden mi alıyorsunuz? AndroidOne projesi dediğim gibi Saf Android barındıran cihazlardan oluşuyor. Adı üzerinde 'SAF'. Samsung gibi firmalar arayüzlerini bu 'SAF' dediğimiz Android arayüzünü baz alarak inşa ediyorlar ve ek ayarlar sunuyorlar. Araştırmadan ve ne olduğunu bilmeden cihaz alıp bu tarz şikayetlerinizin olması tuhafıma gidiyor. Neden onlarca Miui arayüzü kullanan Xiaomi cihazı varken istisna olan A serisinden cihaz aldınız?

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt