Sohbet Xiaomi a2 lite ile selam

brbaku

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi A2
Konular
9
Boyle canavar bir telefonu korkarak kullanacaksaniz play storeu komple kaldirin moustache~~
Şimdiye kadar hiç Xiaomi kullanmadım, bir de telefonu Azerbaycandan alıyorum lakin sürekli yurtdışında olduğum için bir sorun olduğunda ilgilenemiyorum. İnsanlar da ilk kez Xiaomi-ye başlayınca bir çoğu durmadan "şunu yapsan çalışmaz, şunu yapsan bozulur, şunu yüklesen garantisi gider" vs diye hurafelerle dolaşınca insan emin olamıyor neyin zararlı neyin zararsız olduğundan :)

Xiaomi Sapığı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi Mix
Konular
1
Şimdiye kadar hiç Xiaomi kullanmadım, bir de telefonu Azerbaycandan alıyorum lakin sürekli yurtdışında olduğum için bir sorun olduğunda ilgilenemiyorum. İnsanlar da ilk kez Xiaomi-ye başlayınca bir çoğu durmadan "şunu yapsan çalışmaz, şunu yapsan bozulur, şunu yüklesen garantisi gider" vs diye hurafelerle dolaşınca insan emin olamıyor neyin zararlı neyin zararsız olduğundan :)

Telenunuza root yapmadiginiz taktirde play storedan indirdiginiz hicbir uygulama kalici bir hasara yol acmaz. Uygulamayi sildiginizde telefon eski haline doner.

nomig66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aemut
Cihazım
Vince
Konular
0
Hocam bu uygulamalar orjinal android one hızından düşüş yaşatıyor mu? Yani görüntü dışında değişen birşey yoksa alıp denemek isterim ama hızdan bataryadan kaybedesim yok :)

Sadece görüntü olarak değişiyor. :)

brbaku

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi A2
Konular
9
Üst Alt