Yardım Xiaomi 9T Pro Düzgün Çalışmıyor

BilalYigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
60
Böyle oluyor Wi-Fi kendi kendine kapanıyor bazen aynı şekilde mobil veri. Bazen gelen aramaları bir kere çaldıktan sonra otomatik meşgule atıyor. ROM değiştirdim sorun çözülmedi ama Custom ROM'dan yine Custom'a geçtim stock ROM denemedim. Bazen kendi kendine kapanıp recovery e atıyor.
Bence donanımsal ama kullandığım ROM da MIUI 14 yani bu telefona en son resmi olarak 12.5 gelmişti onunla alakalı olabilir mi diyorum ama şu an stock ROM deneyecek vaktim yok.
Sizce sorun ne?

Cihazım Xiaomi 9T Pro.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
kullandığınız rom bozuk Yaap rom öneririm kurulum adımlarını uyguladığınızda sorunsuz kullanırsınız

BilalYigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
İlk defa duydum aosp tabanlı ise hiç kullanamam maalesef nasıl bir şey?
Şuan kullanıyorum baya stabil sade ve bataryası çok iyi gidiyor. Yüklediğinizde farkı hissedeceksiniz kesinlikle.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
Peki sorun %100 rom mu sizce düzelir mi sonrasında?
hyper os romlar veya custom miui romlar port olduğu için sıkıntı çıkarıyor ya aosp rom kullanın ya da cihazın kendi orjinal miui sürümünü kullanın

BilalYigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
60
hyper os romlar veya custom miui romlar port olduğu için sıkıntı çıkarıyor ya aosp rom kullanın ya da cihazın kendi orjinal miui sürümünü kullanın
Sağ olun şu an global 12.5.2 kullanıyorum yanlışlıkla bootloader kilidini de kapattım kurarken unuttum 360 saat verdi 2 hafta katlanacağız mecbur global roma :@ MIUI 14'ten sonra çok eski geldi root atamadığım için swift Backup yedeklerini de yükleyemedim her şey üst üste geldi maalesef. Telefona gelirsek şu an düzeldi gibi ama biraz daha zaman gerek sonra güncellerim.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
Sağ olun şu an global 12.5.2 kullanıyorum yanlışlıkla bootloader kilidini de kapattım kurarken unuttum 360 saat verdi 2 hafta katlanacağız mecbur global roma :@ MIUI 14'ten sonra çok eski geldi root atamadığım için swift Backup yedeklerini de yükleyemedim her şey üst üste geldi maalesef. Telefona gelirsek şu an düzeldi gibi ama biraz daha zaman gerek sonra güncellerim.
Dediğim gibi hocam port romlarda böyle sorunlar olabiliyor. Orjinal roma dönmek en mantıklısıydı keşke cmd üzerinden yükleseydiniz hem daha garanti hem de daha sorunsuz yükleniyor. Neyse ki hard brick olmamış cihaz iyi tarafından bakalım :D. Boot kilidi açınca yaap roma beklerim.

BilalYigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
60
Dediğim gibi hocam port romlarda böyle sorunlar olabiliyor. Orjinal roma dönmek en mantıklısıydı keşke cmd üzerinden yükleseydiniz hem daha garanti hem de daha sorunsuz yükleniyor. Neyse ki hard brick olmamış cihaz iyi tarafından bakalım :D. Boot kilidi açınca yaap roma beklerim.
Aosp falan sade romları sevmiyorum hocam ama yeter ki şu kilit açılsın deneyeceğim sizin için happy~~

BilalYigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
60
Hocam unutmadan tekrar süre ne kadar kaldı diye baksam mi unlock ile süre uzar mı? öyle bir söylenti var.

Üst Alt