- Adım
- recep
- Cihazım
- xiaomi mi 5s
- Konular
- 37
Benimki 4+128 ve hiç seramik gibi durmuyor sen 5s den bahsettigine eminmisin
Arkadaslar bununla ilgili bi baslik bulamadigim icin buraya yaziyorum. S. S. S daki whatsup ile ilgili butun ayarlari yaptim ama whatsup kisayolu uzerinde kac tane msj geldigi yazmiyor.sadece bildirim panelinde msji gosteriyor. Bu neyle ilgili acaba bilen var mi
Hocam bende gayet düzgün çalışıyor.Maalesef MIUI varsayılan launcher'da kaç mesaj gelirse gelsin whatapp ve benzeri uygulamalarda bildirim balonu 1 olarak görünüyor. (Örneğin 1 mesaj, 1 cevapsız whatsapp aramanız varsa 2 görünür.)
Sizin için çok önemli ise farklı launcher deneyebilirsiniz.
Hocam bende gayet düzgün çalışıyor.
Ayarlar>bildirimler ve durum çubuğu içinden uygulama ayarları kısmından WhatsApp ı bulup
Bendeki gibi simge bildirimi (bende badge yazıyor)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ayarların bu şekilde olduğuna dikkat edin.
Bende düzgün çalışıyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2 farklı sohbetten mesaj olursa 2 yazıyor. ama bir sohbette 40 mesaj da olsa 1 yazıyor.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Çok ilginç hocam, bende de ayarlar aynı şekilde ama 10 farklı sohbetten de mesaj gelse sadece 1 yazıyor. Sadece cevapsız whatsapp araması ve mesaj gelirse 2 oluyor. Hatta bu konuda uzun uzun tartışılmıştı forumda. Siz hangi romu kullanıyorsunuz?
çin developer romu.
mesajımdan beri 2. bi mesaj bekliyorumkimse cevap vermiyor
Çin developer'da çözülmüş olabilir belki hocam... Umarım öyledir ve global stable ve beta'da da bir an önce çözülür.
Hangi güncellemeden beri düzgün diye bir soru soracağım ama muhtemelen hatırlamazsınız![]()
hocam telefonu alalı 1 hafta oldu zaten
daha öncesinde miui5 kullandım note3 de.
globalden developer roma dün geçtim
edit: özür diliyorum hocam. yahoo da olunca whatsapp da da oluyor sanmışım.
3 mesaj var 3 ayrı sohbeten ve 1 gösteriyor![]()