Yardım Xiaomi 360 kamera, wifi şifresi değiştiğinde ?

emin054

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
3
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
5
Merhaba xiaomi smart güvenlik kameralarında wifi şifresi değiştiğimizde, wifi ssıd adı değiştiğimizde veya modemi resetlediğimizde kamera çalışmıyor tekrar baştan kurulum harici manuel olarak giriş mevcut mu?
Teşekkürler

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba xiaomi smart güvenlik kameralarında wifi şifresi değiştiğimizde, wifi ssıd adı değiştiğimizde veya modemi resetlediğimizde kamera çalışmıyor tekrar baştan kurulum harici manuel olarak giriş mevcut mu?
Teşekkürler
modemlerde artık 3-5 tane wifi ağı oluşturabiliyorsunuz evdeki akıllı cihazlara özel bir ağ ve şifre yaparsın o şifreleri kimseyle paylaşmadığın için tekrar kurulum yapmana gerek kalmaz modemi sıfırlarsan ona özel ağı aynı isim ve şifreyle ayarlarsan cihaz tekrar bağlanacaktır aklıma gelen en basit çözüm bu

emin054

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
3
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modemlerde artık 3-5 tane wifi ağı oluşturabiliyorsunuz evdeki akıllı cihazlara özel bir ağ ve şifre yaparsın o şifreleri kimseyle paylaşmadığın için tekrar kurulum yapmana gerek kalmaz modemi sıfırlarsan ona özel ağı aynı isim ve şifreyle ayarlarsan cihaz tekrar bağlanacaktır aklıma gelen en basit çözüm bu
Modem resetlendikten sonraki bilgiler aynı olduğu halde olmuyor. Teşekkürler

emin054

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
3
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Misafir wifi ağı kurarak baştan tanımladım birdahaki sefere aynısı olur mu bakalım.

Üst Alt