Xiaomi, 3 ayda 1 milyon Mi Band sattı

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi'nin ucuz bilekliği Mi Band'in satış rakamları açıklandı.

Geride bırakmak üzere olduğumuz 2014 senesi için giyilebilir teknolojilerin yılı oldu diyebiliriz. Bu anlamda farklı amaçlar için birçok giyilebilir cihaz çıkartıldı. Bu cihazlardan Çinli Xiaomi'nin yaz aylarında duyurduğu Mi Band isimli fitness takip bilekliği hiç şüphesiz en ucuzlarından birisiydi. Bugün ise Çinli firma ilk akıllı bilekliğinin ne kadar sattığına dair bilgiler paylaştı.

Xiaomi, Mi Band'in satışa çıktığı ilk 3 aylık süre içerisinde toplamda 1 milyondan fazla sattığını açıkladı.

Öte yandan sadece 13 dolar gibi oldukça uygun bir fiyata sahip olan Mi Band, sadece Çin'de satışa çıkmış durumda. Ancak Xiaomi'nin gelecek yıl farklı pazarlara da açılacağını biliyoruz. Bu anlamda Mi Band'in de farklı pazarlarda satışa çıkacağını söyleyebiliriz.

Kaynak:http://m.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/12/02/xiaomi-3-ayda-1-milyon-mi-band-satti

12dyl1983

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Velid Kaya
Cihazım
Mİ 8 6/128
Meslek
Eczacı Teknisyeni
Konular
17
RE:

artık ülkemizede gelseler ya burda da satarlardı :Sosad:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Mi bandı kullanıyorum özellikle ekran kilidi açma özelliğine hastayım telefonun yakınındaysam yani telefon bendeyse kilidi direk açıyor biraz uzaklaşınca pin istiyor

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
13 dolarlık bandı 25 dolara bulabildim nette, uygun fiyatlı bir yer varsa link verirmisiniz

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt