Xiaomi, 23 Eylül'de Redmi 1S ile rekor kırabilir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Çinli Xiaomi, kısa süre içerisinde 60,000 adet Redmi 1S satmayı planlıyor.

Bütçe dostu akıllı telefonları ile kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, yavaş yavaş yeni pazarlara giriş yapmaya başladı. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu ülkelere gelecek olan Xiaomi'nin ilk durağı Hindistan oldu. Hindistan'da geliştirdiği ürünlerini satışa sunan Xiaomi, ilk 5 saniye içerisinde eski amiral gemisi Xiaomi Mi3 stoklarını tüketmeyi başarmıştı. Bu sefer ise aynı başarıyı Redmi 1S ile başarmayı planlıyor.

Elde edilen bilgilere göre Xiaomi, mevcut akıllı telefonu Redmi 1S'i 23 Eylül 2014 tarihinde Hindistan'da satışa çıkarıyor. İkinci parti ünine ise 60.000 adet akıllı telefon barındırıyor. Bir önceki satışta 40.000 adet cihaz bulunuyordu. Anlaşılan Xiaomi, satışların bu derece devam edeceğini tahmin ederek yeni uniteye 20.000 adet cihaz ekliyor. Bakalım Xiaomi, birkaç gün sonra Redmi 1S ile rekor kıracak mı…

Öte yandan Xiaomi'nin ülkemize yıl sonuna doğru gelmesi bekleniyor. 

kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/09/20/xiaomi-23-eylulde-redmi-1s-ile-rekor-kirabilir

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Birçok bilgi eksik olmuş. Teknokulis'in bunları biliyor olması lazım. Bu yazıyı böyle yayınlamaları ilginç geldi.
1. olarak ilk durak Hindistan değil.
2. olarak Hindistan'da ilk defa satışa çıkmayacak. Daha önce 99$'dan da satışa çıktı. Hatta 2 defa satış yapıldı diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum?
3. olarak ülkemize yıl sonuna doğru gelmesi, bu saatten sonra mümkün görünmüyor :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cvp: Xiaomi, 23 Eylül'de Redmi 1S ile rekor kırabilir

chatin_62' Alıntı:
Birçok bilgi eksik olmuş. Teknokulis'in bunları biliyor olması lazım. Bu yazıyı böyle yayınlamaları ilginç geldi.
2. olarak Hindistan'da ilk defa satışa çıkmayacak. Daha önce 99$'dan da satışa çıktı. Hatta 2 defa satış yapıldı diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum?
3. olarak ülkemize yıl sonuna doğru gelmesi, bu saatten sonra mümkün görünmüyor :)

hocam haklısınız xiaomi haberi yapmak için çok istekliler ama bu sefer biraz yamultmuşlar ben düzelteyim dedim ama orjinal metini bozmak içimden gelmedi saygımdan :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: Cvp: Xiaomi, 23 Eylül'de Redmi 1S ile rekor kırabilir

benkimim' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:

hocam haklısınız xiaomi haberi yapmak için çok istekliler ama bu sefer biraz yamultmuşlar ben düzelteyim dedim ama orjinal metini bozmak içimden gelmedi saygımdan :)

Harf yada kelime hatası değilki. Verilmiş bir haber üzerinde oynamak olmaz. Doğrusunu yapmışsınız.
SDN, Chi̇p v.s. olsa zaten çok doğal karşılardım. Malum onların her haberi böyle zaten. Ama Teknokulis'i seviyorum. :)

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524

chatin_62' Alıntı:
benkimim' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:

Harf yada kelime hatası değilki. Verilmiş bir haber üzerinde oynamak olmaz. Doğrusunu yapmışsınız.
SDN, Chi̇p v.s. olsa zaten çok doğal karşılardım. Malum onların her haberi böyle zaten. Ama Teknokulis'i seviyorum. :)

bence bu olay yazar ile ilgili bir durum galiba bu yazar yeni sitelerinde acemi olabilir gibime geldi haberde alttan zaten makale tadı vermiş.siteye gelirsek şuana kadar iyiler hiçbir haberde reklam tadı yok bazı sitelerdeki gibi.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu yüzden seviyorum ya.
Ancak 2 güne yaklaştı ne bir düzeltme yaptılar nede mesajımı yayınladılar.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524

chatin_62' Alıntı:
Bu yüzden seviyorum ya.
Ancak 2 güne yaklaştı ne bir düzeltme yaptılar nede mesajımı yayınladılar.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

hocam üye olmadan yazarsanız bazen mesajlar kayboluyor yada moderatörler gözden kaçırmıştır benden söylemesi.üye olun yazın direk düşer o

Üst Alt