Yardım Xiaomi 20000 powerbank sürekli akım almak mümkün mü?

Sceyhun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ceyhun
Cihazım
S6 edge
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi 20000
Telefon Modeli
S6 edge
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba.
Xiaomi 20000 powerbank cihazımı lamba yakmak için kullanmak istiyorum. Fakat düşük akım modunda 2 saat sonunda akım kesiyor. Normal şarj modunda da bir süre sonra akım kesiyor. Sürekli kesintisiz akım almak mümkün mü?

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Bunun çok mümkün olabileceğini sanmıyorum

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Akıllı yani korumalı ve güvenli powerbankler, bir süre cihazdan akım çekilmeyince kendilerini otomatik olarak kapatırlar. Xiaomi; kulaklık, saat, bileklik v.b. düşük kapasiteli pillere sahip cihazları doldurmak için yeni nesil powerbanklerde özel bir mod geliştirdi. Bu moda geçmek için güç tuşuna 2 kere basmak yeterli. Bu düşük akım modunda powerbank 2 saat boyunca açık kalarak bağlı cihazı şarj etmektedir. Sanıyorum böyle cihazlar zaten en fazla 2 saatte şarj oldukları için böyle bir yola başvurulmuş. Sizin istediğiniz gibi devamlı açık kalan bir cihazını ben görmedim.
Not: Yanlış anlama olmasın, sizin bu anlattığım modu kastettiğinizi anladım. Hazır yeri gelmişken diğer arkadaşların da powerbanklerde böyle bir özelliğin varlığından haberdar olmaları için yazdım.

Oyla:

Sceyhun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ceyhun
Cihazım
S6 edge
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akıllı yani korumalı ve güvenli powerbankler, bir süre cihazdan akım çekilmeyince kendilerini otomatik olarak kapatırlar. Xiaomi; kulaklık, saat, bileklik v.b. düşük kapasiteli pillere sahip cihazları doldurmak için yeni nesil powerbanklerde özel bir mod geliştirdi. Bu moda geçmek için güç tuşuna 2 kere basmak yeterli. Bu düşük akım modunda powerbank 2 saat boyunca açık kalarak bağlı cihazı şarj etmektedir. Sanıyorum böyle cihazlar zaten en fazla 2 saatte şarj oldukları için böyle bir yola başvurulmuş. Sizin istediğiniz gibi devamlı açık kalan bir cihazını ben görmedim.
Not: Yanlış anlama olmasın, sizin bu anlattığım modu kastettiğinizi anladım. Hazır yeri gelmişken diğer arkadaşların da powerbanklerde böyle bir özelliğin varlığından haberdar olmaları için yazdım.
Bilgi için teşekkür ediyorum. 4 yıldır kullandığım bu ürün ile 1 hafta kesintisiz akım alabiliyorum.
Daha yüksek kapasite olsun diye bu 20000lik bataryayı aldım ama hiçbir işime yaramadı.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bilgi için teşekkür ediyorum. 4 yıldır kullandığım bu ürün ile 1 hafta kesintisiz akım alabiliyorum.
Daha yüksek kapasite olsun diye bu 20000lik bataryayı aldım ama hiçbir işime yaramadı.
Bu durum aslında bir özellik. Bu özelliği cihazına koymamış firmalar elbette olacaktır. Ancak bu özellik olmayan cihazlara da ben pek yaklaşmam. Düşünsenize yanlışlıkla eliniz ya da çantanın içinde baskı yapan herhangi birşey powerbank'i açmış ya da rafa kaldırırken, çekmeceye koyarken açıldığını farketmediniz. Powerbank kendi kendine kendi pillerini bitirecek.
Siz powerbank değil pil arıyorsunuz. Gece lambası için powerbank kullanmak yerine şarjlı pilleri de kullanmanız mümkün. 1 tane usb uzatma kablosunun dişi olan tarafından kablosunu kesip bir pil yuvasına bağlayabilirsiniz. Pili yuvaya taktığınızda lamba yanar, söktüğünüzde, söner.
Ayrıca 10400mAh'lik bir powerbank ile bir Ledi haftalarca kullanabilirsiniz. Onu pil olarak kullanın, 20000'liği de powerbank olarak.

Ha şunu yazsanız hemfikir olabilirdik. 2 saat değil de 3 veya 4 saat açık kalacak şekilde niye yapmamışlar? Elbette güzel olurdu ama yine de ses vermezdi. Çünkü bu kadar uzun süre şarj gerektirecek herhangi bir cihaz yok.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt