Soru Xiaomi 17 ve Poco F8 Ultra

marsupilavi2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Başlıktan da anlaşılabileceği üzere Xiaomi 17 ve Poco F8 Ultra (16/512) arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. Oyun oynamıyorum (güncel cihazım kaldırmadığı için de olabilir), benim için önemli olan kamera, batarya kapasitesi ve şarj dolum hızı. Xiaomi 17'de ısınma sorunları hakkında çokça yazı okudum ama sanırsam bu sorun snapdragon işlemciden kaynaklanıyor. Poco'da da aynı işlemci olduğu için çok bir fark olacağını sanmıyorum ısınma açısından. Önerilerinizi bekliyorum. Aranızda çok yeniyim bu arada, hepinize iyi forumlar.

baran452444

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
94
Kamera sizin için önemliyse 17 ultra veya 17 pro max tercih edin hocam zaten verdiğiniz 2 cihazın özellikleri neredeyse aynı sadece birinin ekranı büyük 😀 birde yurt dışını alacaksınız yoksa yurt icimi

marsupilavi2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Kamera sizin için önemliyse 17 ultra veya 17 pro max tercih edin hocam zaten verdiğiniz 2 cihazın özellikleri neredeyse aynı sadece birinin ekranı büyük 😀 birde yurt dışını alacaksınız yoksa yurt icimi
Hocam yurt dışı alıcam. 17 Pro Maxte çok gönlüm vardı da globali yok diye tırsıyorum biraz. 17 Ultra da bütçemi aşıyor maalesef

baran452444

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
94
Hocam yurt dışı alıcam. 17 Pro Maxte çok gönlüm vardı da globali yok diye tırsıyorum biraz. 17 Ultra da bütçemi aşıyor maalesef
Hocam global olayı yeni çıkan portla çözüldü şuan yazılım olarak 17 ultradan tek farkı manuel guncelleme yapılması yakın zamanda oda çözülecek insanlar geliştirmek için sürekli çalışıyor 17 pro max a global port yapılana kadar benimde aklimda 17 ultra almak vardı ama şuan vazgeçtim 😀 tabi secim sizin

marsupilavi2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Hocam global olayı yeni çıkan portla çözüldü şuan yazılım olarak 17 ultradan tek farkı manuel guncelleme yapılması yakın zamanda oda çözülecek insanlar geliştirmek için sürekli çalışıyor 17 pro max a global port yapılana kadar benimde aklimda 17 ultra almak vardı ama şuan vazgeçtim 😀 tabi secim sizin
Global ve çin cihazları arasındaki farka da çok hakim değilim açıkçası. Çin cihazlarında ne gibi sorunlar çıkabiliyor?

baran452444

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
94
Global ve çin cihazları arasındaki farka da çok hakim değilim açıkçası. Çin cihazlarında ne gibi sorunlar çıkabiliyor?
Çin cihazi eskiden sikintiydi band 20 yoktu Bootloader kilidi zor aciliyordu falan ama şuan 17 PM de bu sıkıntılar kalktı ama tabi risk var yazılım atarken elektirik kesilirse sıkıntı olabilir veya Bootloader kapatırsanız cihaz brick olabilir