Yardım Xiaomi 17 ultra ve pro max hk.

Facker70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet sait
Cihazım
Mi 17 ULTRA
Meslek
Elektronik Müh.
Konular
9
Qcn dosyası editleyip basıyorduk eskiden band 20 falan sorun oluyordu yazılımsal kayıt diyorduk.

Cihazı kapalı kutup alıp, siteden hocalarımıza server kaydını uzaktan yapabilir mi soracağım. Ne olduğundan emin olmuş olurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Qcn dosyası editleyip basıyorduk eskiden band 20 falan sorun oluyordu yazılımsal kayıt diyorduk.

Cihazı kapalı kutup alıp, siteden H. Kadiroglu hocalarımıza server kaydını uzaktan yapabilir mi soracağım. Böylece güvenilir bir cihaza sahip olabilirim.

alıntı yaptığınız mesajda bu sorunun cevabı yazıyor.

yakuza192

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi 17 ultra
Konular
1

Cihazı kapalı kutup alıp, siteden hocalarımıza server kaydını uzaktan yapabilir mi soracağım. Ne olduğundan emin olmuş olurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı kapalı kutup alıp, siteden H. Kadiroglu hocalarımıza server kaydını uzaktan yapabilir mi soracağım. Böylece güvenilir bir cihaza sahip olabilirim.
Xiaomi 17 Ultra Global cihaz aldım ve H.kadioglu Hocam server kayıt işlemini uzaktan bilgisayara bağlanıp halletti. Telefon güncelleme alıyor, imei düşmüyor.

Üst Alt