Yardım Xiaomi 17 ultra ve pro max hk.

yakuza191

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi 17 ultra
Konular
1
Arkadaşlar merhaba,

Mevcutta İphone 16 pro max Yd kullanıyorum ve 8 ay kullanıp 4 ay 2. telefonla gezmekten bıktığım için telefonumu satıp 17 ultra öncelikli veya 17 pro max e geçmeyi düşünüyorum. Biraz araştırdığım kadarı ile bankalarda ve whatsapp da sorun oluyormuş sanırım. Alacağım telefon da yurtdışı olacak (Fiyat bandından ötürü) Server kayıt dediğimiz şey nedir bir zararı var mıdır ve bu telefonlar için yapılabiliyor mu ? Cihaz alırken nelere dikkat etmeliyim çok uzun yıllar önce kullandım en son android telefon fakat herşey çok değişmiş gördüğüm kadarı ile. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Arkadaşlar merhaba,

Mevcutta İphone 16 pro max Yd kullanıyorum ve 8 ay kullanıp 4 ay 2. telefonla gezmekten bıktığım için telefonumu satıp 17 ultra öncelikli veya 17 pro max e geçmeyi düşünüyorum. Biraz araştırdığım kadarı ile bankalarda ve whatsapp da sorun oluyormuş sanırım. Alacağım telefon da yurtdışı olacak (Fiyat bandından ötürü) Server kayıt dediğimiz şey nedir bir zararı var mıdır ve bu telefonlar için yapılabiliyor mu ? Cihaz alırken nelere dikkat etmeliyim çok uzun yıllar önce kullandım en son android telefon fakat herşey çok değişmiş gördüğüm kadarı ile. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Normal bir kullanıcı iseniz global 17 ultra alın server kayıt hiçbir şekilde cihazı etkilemiyor artık gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz kaydinida

H.kadioglu18

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
17 Ultra global cihaz alırsanız kilit açılmadan server kayıt yapılır. Bahsettiğiniz sorunlar olmadan kullanılır. Ama global olması şart.

yakuza191

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi 17 ultra
Konular
1
Yorumlarınız için çok teşekkürler.. 17 Ultra nın global olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Nelere bakmam dikkat etmem gerekiyor ?

H.kadioglu18

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
IMEI numarasını e-devletten sorgulayın. Global ise model numarasından anlaşılır. Global cihazlar model numarası genelde 'G' ile biter.

yakuza191

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi 17 ultra
Konular
1
IMEI numarasını e-devletten sorgulayın. Global ise model numarasından anlaşılır. Global cihazlar model numarası genelde 'G' ile biter.
Sarı siteden bir telefon buldum. Model numarası 2512BPNDAG hocam. Yani bu cihaz global cihaz mı oluyor ?

H.kadioglu18

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11

Facker70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet sait
Cihazım
Mi 17 ULTRA
Meslek
Elektronik Müh.
Konular
9
Yazılımsal mı kayıt yaptıklarını servet kaydı mı yaptıklarını nasıl anlayacağız? Veya bunlar arasında fark var mı?

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Yazılımsal mı kayıt yaptıklarını servet kaydı mı yaptıklarını nasıl anlayacağız? Veya bunlar arasında fark var mı?
Bunu ya kimse bilmiyor yada devlet sırrı kimse paylaşmıyor 😆

Üst Alt