Yardım Xiaomi 17 server kaydı ve güncellemeler hakkında

enthusiastic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Z.
Cihazım
Yok
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12
Telefon Modeli
S10
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, 7 senedir ayni telefonu kullaniyorum. Flagship ve her ozelligi olan kompakt cihazlar seviyorum. Biraz arastirdim ve telefonlarin yarisinin vergi olmasi ve kisitli butce nedeniyle Mi 17 global almak istiyorum. ve gördüm ki server kayıtlı 40k civarina satan biri diyarbarkirda digeri istanbulda 2 isletme var.

Sorularim: 1-Bu cihazlar guncelleme alabilecek mi? Sitedeki bir konuda alacagi diger konuda ise manuel yapilmasi gerektigi ve tavsiye edilmedigi yazilmis. 17 ozelinde miui 3 te durum nedir? Bootloader acik mi kalacak?

2-global romda getapps var mi son mi cihazim mi max2 idi otomatik uygulama yukluyordu, ui berbat ve sinir bozucuydu kaderi firlatilip atilmak oldu. Tr versiyonlarinda redmilerde benzer seyler duydum ancak 17de global romda bu durum var midir? 0 reklam 0 bloat ve bunu bootloader ve rootsuz yapmak mumkun mudur?

3-kapida odeme faturasiz oldugu icin yapilmayan bu her ne kadar ismi olsa da bu "gri alan" isletmelerine guvenilir mi ibandan para atip gelmesini ummak mantikli mi yasadigim yerde boyle isletme yok ve 850+dolar mantikli mi? Ekstra tavsiyelere, al alma bekle veya sunu al gibi, ve guvendiginiz satici tavsiyelerine, acigim. Yardimci olmanizi rica ediyorum.
Tesekkurler.

seco.can.can21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
3.sorunuzu cevaplayayım hocam ben o gri dediğiniz işletmelere güvenmeyip 5-6 bin pahalı cihaz almak zorunda kaldım sarı sitede çok eski firmalar var fiyatları nasıldır bilmem ama güvenmezseniz benim gibi olursunuz daha fazla para.
2.sorunuz Resmi romlarda uygulamalar yükleniyor bölgeye göre ama örnek bölge ABD seçerseniz hiç reklam olmuyor Getapps kayboluyor ben o şekilde kullanıyorum hiç reklamlı uygulama yok
1.soru şöyle ben bootloader açık çin cihaz kullanıyorum otomatik güncelleme yapmıyor ama global de yapıyor diye biliyorum bende ustalar görürse net olarak cevap verirler şimdiden hayırlı olsun

Oyla:

enthusiastic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Z.
Cihazım
Yok
Konular
2
3.sorunuzu cevaplayayım hocam ben o gri dediğiniz işletmelere güvenmeyip 5-6 bin pahalı cihaz almak zorunda kaldım sarı sitede çok eski firmalar var fiyatları nasıldır bilmem ama güvenmezseniz benim gibi olursunuz daha fazla para.
Hocam sari sitenin avantaji param guvende mevzusu sanirim? Cunku bu bahsettigim iki isletme sitesi olan tam isim vermek kurallara aykiri mi bilmiyorum ama muaz ve siyar diyeyim.
Ilkinin orjinal sarja ve kutuya el koyma aliskanligi var diye duydum. ikincisini dusunuyorum
Not:86li imeim olmadigi icin onlarin verdiklerini kullanacagim :/

Oyla:

seco.can.can21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Hocam sari sitenin avantaji param guvende mevzusu sanirim? Cunku bu bahsettigim iki isletme sitesi olan tam isim vermek kurallara aykiri mi bilmiyorum ama muaz ve siyar diyeyim.
Ilkinin orjinal sarja ve kutuya el koyma aliskanligi var diye duydum. ikincisini dusunuyorum
Not:86li imeim olmadigi icin onlarin verdiklerini kullanacagim :/
Bu söylediklerinizden alışveriş yapan birileri vardır hocam illaki ben uzun zaman önce TuranGsm den alışveriş yapmıştım çok eski firmadır orjinal neyse o şekilde gönderim yapılıyordu araştırıp alınabilir

Oyla:

H.kadioglu21

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bende genel bilgilendirme olarak 17 Serisi Server kayıt durumuna cevap vereyim;

17 Serisi global olmayan çin model cihazlar şubat güncellemesi yapılırsa ya da güncelleme yapılmış halde gelirse kayıt olmaz, Türkçe olmaz. (şuan için bunun tek çözümü j-tag işlemidir yazılımsal çözümü yoktur.
17 ultra gibi Global modeller yetkili hesap ile eng rom yüklenerek işlem yapılır.

Global 17 serisi yazılımla kayıt oluyor, GLobal olmayanlar ise jtag işlemi ile kayıt ve Türkçe oluyor.

Oyla:

enthusiastic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Z.
Cihazım
Yok
Konular
2
Global 17 serisi yazılımla kayıt oluyor, GLobal olmayanlar ise jtag işlemi ile kayıt ve Türkçe oluyor.
Cevap icin tesekkurler hocam cahilligime verin; yazilimla kayit server kaydi degil mi ?
Cihazlarimi zaten ingilizce kullaniyorum almanca fransizca da kullanabilirim dil sorunum yok ancak yazilim ile kayit bu saticilarin yaptigi sey midir ve server kaydi gibi guncelleme yapilabilir telefonun her fonksiyonu calisir halde kullanilir ve kalici midir? Bilginiz varsa veya bilgili olanlar varsa yardimci olursaniz sevinirim. Asil derdim bu server kayidi 2500 tlye yaptirinca bir guncellemede gitmesin bir de tekrar kendim pcye baglayip saatlerce telefonsuz rezil olmayayim.

Oyla:

miroyasa4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe dolma
Cihazım
17 pro max
Konular
4
Bende genel bilgilendirme olarak 17 Serisi Server kayıt durumuna cevap vereyim;

17 Serisi global olmayan çin model cihazlar şubat güncellemesi yapılırsa ya da güncelleme yapılmış halde gelirse kayıt olmaz, Türkçe olmaz. (şuan için bunun tek çözümü j-tag işlemidir yazılımsal çözümü yoktur.
17 ultra gibi Global modeller yetkili hesap ile eng rom yüklenerek işlem yapılır.

Eu rom 17 pro Max son sürümde yapılıyormu kayıt

Oyla:
Üst Alt