Soru Xiaomi 17 Pro Max

Architorture

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Meslek
Ticaret
Konular
13
Merhabalar.

17 pro max çin sürümü alınır mı? Çin sürümünde yaşanılacak problemler var mı?

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Merhabalar.

17 pro max çin sürümü alınır mı? Çin sürümünde yaşanılacak problemler var mı?
Çin sürümünde Çin Roma mahkum kalırsınız. Dil ingilizce olur, Google servislerinde sorun yaşarsınız, bildirim problemleri yaşarsınız. Bootloader kilidi açıp modüller ile kullanılabilir hale geliyor ancak Çin romda bootloader açmak için Çin hesabı lazım Çin de yaşamanız lazım. Parayla bir onceki sürümler açılıyordu bunda nasıl olur bilmiyorum ama çok ütopik maliyetler çıkıyor. Yani ben şahsen tavsiye etmem.

Oyla:

Architorture

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Meslek
Ticaret
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin sürümünde Çin Roma mahkum kalırsınız. Dil ingilizce olur, Google servislerinde sorun yaşarsınız, bildirim problemleri yaşarsınız. Bootloader kilidi açıp modüller ile kullanılabilir hale geliyor ancak Çin romda bootloader açmak için Çin hesabı lazım Çin de yaşamanız lazım. Parayla bir onceki sürümler açılıyordu bunda nasıl olur bilmiyorum ama çok ütopik maliyetler çıkıyor. Yani ben şahsen tavsiye etmem.
Çin de yaşayan biri bulduğumuz taktirde BL kilidini açmamız anladığım kadarıyla kolay oluyor. Peki kayıt olayında problem yaşar mıyız?

Oyla:

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Çin de yaşayan biri bulduğumuz taktirde BL kilidini açmamız anladığım kadarıyla kolay oluyor. Peki kayıt olayında problem yaşar mıyız?
Çin'de yaşayan biri için de Xiaomi hesabı yine ileri seviye olması lazım herhalde o detayları tam bilmiyorum. Kayıt konusu net birsey yok şuan bootloader açıldıktan sonra test edeceklerdir. Yakın zamanda belli olur.

Oyla:
Üst Alt