Rom Xiaomi 17 pro Max ZKOS ROM (WhatsApp ve banka sıkıntısız rom)

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
80

songiden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi17 ProMX
Konular
1
Arkadaşlar hepinize merhabalar;
Bu romu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. NFC çalışmıyor, telefon görüşmesi sırasında devamlı telefon kesilip kesilip duruyor. Devamlı şebeke problemi yaşıyorum. Adam akıllı bir rom tavsiyesi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Paralıda olsa düzgün bir rom yüklemek istiyorum.

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Arkadaşlar hepinize merhabalar;
Bu romu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. NFC çalışmıyor, telefon görüşmesi sırasında devamlı telefon kesilip kesilip duruyor. Devamlı şebeke problemi yaşıyorum. Adam akıllı bir rom tavsiyesi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Paralıda olsa düzgün bir rom yüklemek istiyorum.
Hocam bende bu romu kullanıyorum NFC calisiyor şebekede kesilme falanda yok

Turgaykurumsal28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Mi 8 editio
Konular
20
Merhaba arkadaşlar, 17 pro Max kullanıp WhatsApp ve çeşitli banka uygulamalarında sorun yaşayan arkadaşlar için çok sıkıntısız olan bir rom var. ZKOS bu romu yazılımcı arkadaşlar ücretli şekilde yapıyor hiçbir şekilde ücret ödemenize gerek yok. Google drive linkini ekliycem. İşlem için bl kilidinizin açık olması gerekmektedir. Dosyayı indirip klasöre ayıklayın ardından telefon ayarlarından USB hata ayıklama açın fastboota alın ve dosya içindeki format ve güncelle komut dosyasını çalıştırın. Bu sürede elektrik giderse sorumluluk kabul etmiyorum. Cihazının brick olma ihtimaline karşı önleminizi almanızı tavsiye ederim. Siyah komut satırında 13 yüklemeyi yaptıktan sonra erase data satırında takılacak. O esnada kabloyu çıkarıp takın ve 1-2dk içinde telefon açılacak. Açıldığında kurulum yapmayın 1 defa telefonu recovery modda sıfırlayıp reboot yapın ve rom sorunsuz şekilde yüklenmiş olacak. Birçok sorunu çözüyor bu rom. Ayrıca telefon kilitliyken bildirimler gelmiyordu onunda farklı bir çözümü var onu da paylaşacağım.
ZKOS ROM
ekran resimleri kendi sitesinde var baya iyi rom begendim

Bicer79

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
RN8P
Konular
9
Merhaba S23U dan 17 pro max e geçeceğim imei değiştirilip alacağım. Banka uygulamaları ve whatsapp çalışmayacak mı.
Birde fabrika ayarlarına dönünce imei ler siliniyor mu bilginiz var mı?

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 17
Meslek
Emekli
Konular
11
Merhaba S23U dan 17 pro max e geçeceğim imei değiştirilip alacağım. Banka uygulamaları ve whatsapp çalışmayacak mı.
Birde fabrika ayarlarına dönünce imei ler siliniyor mu bilginiz var mı?
Silinmez

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 17
Meslek
Emekli
Konular
11
Hocam Banka uygulamaları ve whatsapp çalışmama olayı ne ile alakalı farklı rom mu atıyorlar içine
Banka uygulamaları da sorun yaşamadım çok banka kullandım ama WhatsApp a gelince daha önce mod ki WhatsApp kullandiysan Kara listeye alınmış olabilirsiniz o zaman sıkıntı olabilir ama onu root la falan çözüm buluyorlar

Üst Alt