Soru xiaomi 17 pro max yeni sürüm güncelleme

yvuckun12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
17 pro max
Konular
1
merhabalar cihazımda xiaomi 15ultra için sürüm yüklemişler os sürüm 3.0.9.0.wpcmıxn sürümü yüklü çoğu özellik çalışmıyor bazıları gözüküyor bazıları yok bu şekilde satın aldım. bu sürümü yükleyeceğim cihazı güncelle demeden sıfır olarak mı yüklememi tavsiye edersiniz nasıl bir yol izlemeliyim

H.kadioglu32

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bahsettiğiniz sürüm kilit açmak için uygun gibi. Öncelikle forumda rehber var 17 serisi için onunla bootloader kilidini açacaksınız sonrasında eu rom ilk kurulum sıfırla şeklinde kuracaksınız.

gk.gorkem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Xiaomi 17 PM
Konular
7
Konu açtığınız cihaz 17 pro max ama siz pudding kod adı vermişsiniz. Popsicle adına bakmalısınız.

yvuckun12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
17 pro max
Konular
1
Konu açtığınız cihaz 17 pro max ama siz pudding kod adı vermişsiniz. Popsicle adına bakmalısınız

teşekkür ederim
peki şu an cihazımda yüklü olan kod 15 ultra için gözüküyor internetten sorguladığımda nasıl bir yol izlemeliyim

yvuckun12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
17 pro max
Konular
1
Bahsettiğiniz sürüm kilit açmak için uygun gibi. Öncelikle forumda rehber var 17 serisi için onunla bootloader kilidini açacaksınız sonrasında eu rom ilk kurulum sıfırla şeklinde kuracaksınız.
teşekkürler kilit şu an açık cihazdaki yüklü olan fake rom biraz önce öğrendim bu gün yeni rom yükleyeceğim