- Adım
- Buğra
- Cihazım
- Redmi Note 10
- Konular
- 2
Merhaba,
Yeni aldığım cihaz server kayıtlı ve üzerinde Xiaomi.eu 3.0.45.0.WPBCNXM ROM yüklü.
Sorunum şu: WhatsApp'ı doğrudan Google Play Store'dan indiriyorum ancak uygulamayı açınca "Resmi WhatsApp uygulamasını kullanmanız gerekiyor" / "Bu resmi bir WhatsApp sürümü değil" şeklinde uyarı alıyorum.
Şu ana kadar kontrol ettiklerim:
Bu sorunu Xiaomi.eu ROM üzerinde, server kaydı bozulmadan çözen oldu mu? Özellikle Play Protect sertifikası veya Play Integrity ile ilgili güvenli bir çözüm varsa paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
Yeni aldığım cihaz server kayıtlı ve üzerinde Xiaomi.eu 3.0.45.0.WPBCNXM ROM yüklü.
Sorunum şu: WhatsApp'ı doğrudan Google Play Store'dan indiriyorum ancak uygulamayı açınca "Resmi WhatsApp uygulamasını kullanmanız gerekiyor" / "Bu resmi bir WhatsApp sürümü değil" şeklinde uyarı alıyorum.
Şu ana kadar kontrol ettiklerim:
- WhatsApp yalnızca Google Play Store'dan yüklendi.
- APK veya modlu WhatsApp (GBWhatsApp, FMWhatsApp vb.) hiç kurulmadı.
- Google Play Store'da Play Protect sertifikası: Cihaz sertifikalı değil görünüyor.
- Play Integrity sonucunda:
- Basic Integrity: Geçiyor
- Device Integrity: Geçmiyor
- Strong Integrity: Geçmiyor
Bu sorunu Xiaomi.eu ROM üzerinde, server kaydı bozulmadan çözen oldu mu? Özellikle Play Protect sertifikası veya Play Integrity ile ilgili güvenli bir çözüm varsa paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.