Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam konu hakkında bılgı sahıbı oldugunuza emınmısınız yanlıs anlamayın benı ama bl kılıdı acılmadan eu rom yuklenemez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu adamlar kendı vatandasına hem daha ucuz hemde daha ozellıklı cıhaz sunuyor ve bunu uzun yıllardır yapıyor ornek verıyorum 17 pro max 750 dolar çınde ancak 17 ultra 1500 avro ıle satısa sunulacak avrupada burdakı amac avrupa pazarındakı satısları kaybetmemek bence herkes cındekını alıp global yazılım kursa kımse global cıhaz alma bu bılgı benım dusuncemdır bılımsel dayanagı yoktur
Şuan gördüm ue rom atıp tr ve google servislerine kavuşuyor cihaz gğncelleme olayını bilmiyorum fakat nasıl oluyor 2000 tl servis ücreti istiyorlar uzaktan pc bağlayıp yapıyorlar
MIUI Türkiye, Xiaomi tarafından desteklenmekte olan resmi Türkiye fan sitesidir. Kullanıcıların tüm sorularına cevap bulabilecekleri, Mi ürünü ve MIUI ve HyperOS güncellemeleri hakkında en son bilgileri içerir