Soru Xiaomi 17 pro max Türkçe ve global yapmak

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
27
Global güvenliği kurduğunuzda birkaç sekme malesef açılmıyor uyumsuz kalıyor modlusu kurmak lazim 2 güncelleme geldi cihaza malesef bütün apklar guncellendi bendeki yoksa paylaşırdim 17 ultrayi beklediğim için uğraşmıyorum artık yoruyor insani
Tekrar çin olanı da kuramıyorum sürümden dolayı downgrade yapılamıyor diyor bunu nasıl çözeceğim bulamadım mesela gameturbo vs de çalışmıyor böyle olunca

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Tekrar çin olanı da kuramıyorum sürümden dolayı downgrade yapılamıyor diyor bunu nasıl çözeceğim bulamadım mesela gameturbo vs de çalışmıyor böyle olunca
adb yetkisi vererek kaldırbılırsın shızuku ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam fazla ugrasmayın ben bir kere bootloopa dusurdum telefonu telefon cop olma ıhtımalı yuksek ugrasmayın bencen tavsıye :D ben ayarları ve paket yukleyıcısını bıle turkce yaptım ama kapatıp acınca telefon acılmadı allahtan onarım modu cıkarmıslar yoksa tel cop olacaktı

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
22
Arkadaşlar sarı sitede açılan yeni ilanlarda %100 Türkçe diye açılıyor sanırım çözüldü dil mevzusu..

frezby

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
xiaomi mi 5
Meslek
tekstil
Konular
8
Formu gezerken denk geldim 17 pro max kullanicisi degilim ama bi mantik yuruterek size cozum onermek istiyorum mifirm sitesinden eu rom yukleyerek play servislerini sorunsuz kullanabilirsiniz ayrica eu romlarda gellikle tum diller var

eger tr dil destegi yok ise bootloader kilidini acip root yukleme sansiniz var ise magisk,apatch,kernelsu,kernelsu next uzerinden altta verecegim linkdeki dil dosyasi modulu ile telefonu tr yapabilirsiniz

Yillarca bu sekilde bircok model telefonu rotladim firware yukledim cogunda basariya ulastim
Tekrar soyluyuyorum 17 kullanicisi degilim denemedim tecrubelerimden yola cikarak yardimci olmayacalistim
herhangi bi problem yada sorunda Sorumluluk size ait bu bilincle hareket edin insallah anlattigim yontem ile basariya sorun yasamadan ulasirsiniz...

Son düzenleme:

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Formu gezerken denk geldim 17 pro max kullanicisi degilim ama bi mantik yuruterek size cozum onermek istiyorum mifirm sitesinden eu rom yukleyerek play servislerini sorunsuz kullanabilirsiniz ayrica eu romlarda gellikle tum diller var

eger tr dil destegi yok ise bootloader kilidini acip root yukleme sansiniz var ise magisk,apatch,kernelsu,kernelsu next uzerinden altta verecegim linkdeki dil dosyasi modulu ile telefonu tr yapabilirsiniz

Yillarca bu sekilde bircok model telefonu rotladim firware yukledim cogunda basariya ulastim
Tekrar soyluyuyorum 17 kullanicisi degilim denemedim tecrubelerimden yola cikarak yardimci olmayacalistim
herhangi bi problem yada sorunda Sorumluluk size ait bu bilincle hareket edin insallah anlattigim yontem ile basariya sorun yasamadan ulasirsiniz...
Hocam 17 pro max şuan sadece çin versiyonu var ve bootloader kilidi açması imkansız malesef 😊

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Arkadaşlar yapay zeka kullanma isini ingilzice komut vererek cozulebiliyor benim yapay zeka kullanma sebebim uygulama açma birini arama falan filan İngilizcd komutla geminiden daha hizli çalışıyor hyperos ai

frezby

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
xiaomi mi 5
Meslek
tekstil
Konular
8
Hocam 17 pro max şuan sadece çin versiyonu var ve bootloader kilidi açması imkansız malesef 😊
hocam sırf meraktan 17 pro max rom dosyası ındırdım kantrol etmek ıcın tamam belkı bootloader kılıdı acamaya bılırsınız sımdılık ama eu rom yuklereyerek hem google servıslerı hemde tr dıl sorununu cozebılırsınız tabı sızdenedınızmı denemedınız bılmıyorum tamamen yardım amaclı ve meraktan ugrasıyorum
erger denersenız sonucu paylasırmısınız

kurulumu basıt sız bılıyor olabılırsınız bılmeyenler ıcın kısaca yazayım ben

her ıhtımale karsı telı yedekleyın

ındırılen rom dosyasını rar dosyasınız ayrıstırın

telı fastboot moda alın

ayrıstırdımız klasor ıcersındekı windows_install_and_format_data.bat betık dosyasınız calıstırın
gelen soru ekranlarını y ıle kabul edın (temız kulurulum ıcın bu gereklı onerırım )

her hangı bır sorun yada problemde sorumluluk sıze aıtdır

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
90
Hocam işin tamamen yazılım kısmı merakımdan dolayı soruyorum, çine özel bi cihazda global sistem neden yüklenemiyor? Yani sonuçta donanım aynı donanım, bootloader kilidi mi açılamıyor, neresi değişemiyorda cihaz global servislerden yoksun kalıyor

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
hocam sırf meraktan 17 pro max rom dosyası ındırdım kantrol etmek ıcın tamam belkı bootloader kılıdı acamaya bılırsınız sımdılık ama eu rom yuklereyerek hem google servıslerı hemde tr dıl sorununu cozebılırsınız tabı sızdenedınızmı denemedınız bılmıyorum tamamen yardım amaclı ve meraktan ugrasıyorum
erger denersenız sonucu paylasırmısınız

kurulumu basıt sız bılıyor olabılırsınız bılmeyenler ıcın kısaca yazayım ben

her ıhtımale karsı telı yedekleyın

ındırılen rom dosyasını rar dosyasınız ayrıstırın

telı fastboot moda alın

ayrıstırdımız klasor ıcersındekı windows_install_and_format_data.bat betık dosyasınız calıstırın
gelen soru ekranlarını y ıle kabul edın (temız kulurulum ıcın bu gereklı onerırım )

her hangı bır sorun yada problemde sorumluluk sıze aıtdır

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam konu hakkında bılgı sahıbı oldugunuza emınmısınız yanlıs anlamayın benı :D ama bl kılıdı acılmadan eu rom yuklenemez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam işin tamamen yazılım kısmı merakımdan dolayı soruyorum, çine özel bi cihazda global sistem neden yüklenemiyor? Yani sonuçta donanım aynı donanım, bootloader kilidi mi açılamıyor, neresi değişemiyorda cihaz global servislerden yoksun kalıyor
hocam bu adamlar kendı vatandasına hem daha ucuz hemde daha ozellıklı cıhaz sunuyor ve bunu uzun yıllardır yapıyor ornek verıyorum 17 pro max 750 dolar çınde ancak 17 ultra 1500 avro ıle satısa sunulacak avrupada burdakı amac avrupa pazarındakı satısları kaybetmemek bence herkes cındekını alıp global yazılım kursa kımse global cıhaz alma :D bu bılgı benım dusuncemdır bılımsel dayanagı yoktur :D

Son düzenleme:
Üst Alt