Soru Xiaomi 17 pro max Türkçe ve global yapmak

Nurettin 162

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurettin
Cihazım
Xiaomi 17 pro m
Konular
1
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Xiaomi 17 pro max Türkçe yapma ve global yapmak isteyen bu video yu izlesin yardım isteyen varsa yazsın yardımcı olurum
Uygulamalarin global halini indirebilirsiniz mesela mi video uygulamasindan ayrı ayrı iki tane olabilir biri getapps uygulamasında Çin sürümü olarak diğeri global olanı Google Play'de vardir öyle deneyin benim eski telefonum redmi oradan baktım bir kaç uygulama değiştirdim öyle çalışıyorum güzel şuan ve getapps uygulamasının global sürümün indirirseniz daha iyi olabilir sistem uygulamaları vs. Oradan indirmeniz daha iyi olur onu da internet ten APK olarak indirmeniz lazım (hyper os sitesine daha çok güvendim) ben öyle yaptım her şey tamam ama yükle dediğim zaman yükleniyor ama %100 e geldiği zaman indirilemedi diyip duruyor tüm izinlerini açtım yine indirmiyor bunda yardimci olabilen varsa bana yardım edebilir mi

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Hocam ne yaparsanız yapın istediğiniz yetkiyi verin malesef cihaz global gibi olmuyor Google servisler düzgün çalışmıyor mesela yapay zekayı hızlı şekilde kullanamiyorsunuz özellikleri kullanamiyorsunuz cihazı komple Türkçe yapmak mümkün adb yetkileri ile ancak telefonu kapatıp açınca telefon açılmıyor recovery moda atiyor korumaya alıyor kendini

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
27
Hocam ne yaparsanız yapın istediğiniz yetkiyi verin malesef cihaz global gibi olmuyor Google servisler düzgün çalışmıyor mesela yapay zekayı hızlı şekilde kullanamiyorsunuz özellikleri kullanamiyorsunuz cihazı komple Türkçe yapmak mümkün adb yetkileri ile ancak telefonu kapatıp açınca telefon açılmıyor recovery moda atiyor korumaya alıyor kendini
Baran hocam bugün dayanamadım gittim aldım 17 promaxi yapmam gereken ayarları anlatma şansınız var mı bu cihaz üzerinde baya bilginiz var gibi görüyorum

Emrah.860

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi flip mix
Konular
2
Flip mix 2 de whatsap olmuyor

adem_2c

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi 17 pro max
Konular
0
Arkadaşlar watsupdaki isimler geç geliyor veya kişiler bölümünden kayıt yerini seçmeden isimler görünmüyor onun yerine telefon noları görünmekde bunun için yapabileceğim bir şey var mı ? Telefona tr dil eklemeye çalıştım çin programları sildim google servisleri kurdum vs. G .........@hotmail.com hesabına bağlı isimler. Ayrıca xiaomi hesaptakileri sildim. Ne yaptıyaam isimler ya geç geliyoe veya gelmiyor tel xiaomi 17 pro max

Moderatör tarafında düzenlendi:

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Arkadaşlar watsupdaki isimler geç geliyor veya kişiler bölümünden kayıt yerini seçmeden isimler görünmüyor onun yerine telefon noları görünmekde bunun için yapabileceğim bir şey var mı ? Telefona tr dil eklemeye çalıştım çin programları sildim google servisleri kurdum vs. G .....@hotmail.com hesabına bağlı isimler. Ayrıca xiaomi hesaptakileri sildim. Ne yaptıyaam isimler ya geç geliyoe veya gelmiyor tel xiaomi 17 pro max
Hocam önce whatsapi silin sonra tüm izinleri verin ayarları girin ne varsa izin verin hatta permisson kısmına girin sağ kenarda 3 nokta çıkar oradan unblock gibi bir seçenek var onda tikayin bendeki Türkçe olduğu için tam yazıyı hatırlamıyorum izinleri hallettikten sonra kurulum yapın whatsapin ozaman duzelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baran hocam bugün dayanamadım gittim aldım 17 promaxi yapmam gereken ayarları anlatma şansınız var mı bu cihaz üzerinde baya bilginiz var gibi görüyorum
Hocam takıldığınız yer varsa sorun yardımcı olayım ama keşke almasaydiniz 😃 17 ultra global geliyor onu alirdiniz çünkü ne kadar yetki verirseniz verin istediğiniz ayarı yapın cihaz tam uyumlu çalışmıyor geminiyi bile kullanamiyorsunuz ADB yetkisi vermenize rağmen kisayoldan çeviri bile yapamiyorsunuz tam bir kanser evet performans kalitesi harika ama pratiklik 0

Moderatör tarafında düzenlendi:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
27
Hocam önce whatsapi silin sonra tüm izinleri verin ayarları girin ne varsa izin verin hatta permisson kısmına girin sağ kenarda 3 nokta çıkar oradan unblock gibi bir seçenek var onda tikayin bendeki Türkçe olduğu için tam yazıyı hatırlamıyorum izinleri hallettikten sonra kurulum yapın whatsapin ozaman duzelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam takıldığınız yer varsa sorun yardımcı olayım ama keşke almasaydiniz 😃 17 ultra global geliyor onu alirdiniz çünkü ne kadar yetki verirseniz verin istediğiniz ayarı yapın cihaz tam uyumlu çalışmıyor geminiyi bile kullanamiyorsunuz ADB yetkisi vermenize rağmen kisayoldan çeviri bile yapamiyorsunuz tam bir kanser evet performans kalitesi harika ama pratiklik 0
Ben bunu tasarımı için aldım ultra serilerindeki arkadaki yuvarlak kamera adasını sevmiyorum. Yaza doğru bl işlemleri olursa eu rom kurarız şuan için setedit tr işlemi yaptım ve birkaç uygulamanın global versiyonlarını indirdim google basic ve carrier services kurulumu yaptım bildirim sorunu yaşamıyorum sadece rehberde tüm kişileri seçince whatsapp rehberi görmüyor mi hesabını seçince görüyor onu anlamadım ama sorun değil. Daha başka ne yapmam gerekir sizce tam verim için bir de galaxy watch bağlanmıyor kesinlikle değil mi?

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Ben bunu tasarımı için aldım ultra serilerindeki arkadaki yuvarlak kamera adasını sevmiyorum. Yaza doğru bl işlemleri olursa eu rom kurarız şuan için setedit tr işlemi yaptım ve birkaç uygulamanın global versiyonlarını indirdim google basic ve carrier services kurulumu yaptım bildirim sorunu yaşamıyorum sadece rehberde tüm kişileri seçince whatsapp rehberi görmüyor mi hesabını seçince görüyor onu anlamadım ama sorun değil. Daha başka ne yapmam gerekir sizce tam verim için bir de galaxy watch bağlanmıyor kesinlikle değil mi?
Wach işini denemedim + global cihazlarda tüm izinleri direk veriyor ama bu cihazda izinleri manuel olarak tek tek açmak lazım uyumsuzluk varsa sorunlar izinlerden kaynaklıdır bilginiz olsun

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
27
Wach işini denemedim + global cihazlarda tüm izinleri direk veriyor ama bu cihazda izinleri manuel olarak tek tek açmak lazım uyumsuzluk varsa sorunlar izinlerden kaynaklıdır bilginiz olsun
Global forumlarda yazıyordu bir tane saçma ve baya uğraştırıcı bir çözümü var ama onunla uğraşmak yerine xiaomi watch almayı düşünüyordum zaten samsungun saati baya eskimişti. Güvenlik uygulamasının globalini kurunca bazı yerler türkçe oldu sizinki gibi ama privacy & security kısmına girince boş ekran açılıyor sizde de öyle mi acaba

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-02-16-10-27-38-661_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2026-02-16-10-27-38-661_com.miui.securitycenter.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 28

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Global forumlarda yazıyordu bir tane saçma ve baya uğraştırıcı bir çözümü var ama onunla uğraşmak yerine xiaomi watch almayı düşünüyordum zaten samsungun saati baya eskimişti. Güvenlik uygulamasının globalini kurunca bazı yerler türkçe oldu sizinki gibi ama privacy & security kısmına girince boş ekran açılıyor sizde de öyle mi acaba
Global güvenliği kurduğunuzda birkaç sekme malesef açılmıyor uyumsuz kalıyor modlusu kurmak lazim 2 güncelleme geldi cihaza malesef bütün apklar guncellendi bendeki yoksa paylaşırdim 17 ultrayi beklediğim için uğraşmıyorum artık yoruyor insani

Üst Alt