Soru Xiaomi 17 pro Max pil yazılım

mehmet5573

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
Herkese merhabalar yaklaşık 2 ay kadar önce Xiaomi 17 pro Max cihaz aldım ve yaklaşık 1 ay önce b L KİLİT AÇIP EU ROOM yükledim VE BİR CİHAZIMDAN PC ÜZERİNDEN İMEİ ATTIRDIM ÇİFT ŞEKİLDE.. herhangi bir sorun yaşamıyorum şimdi sorum şu cihaz geldiğinde ÇİN ROOM Daha istikrarlı ve uzun ömürlü idi şuanda Euro room 3.0.305.0 kararlı room PC üzerinden güncelleme şeklinde yükledim fakat ÇİN room a göre daha hızlı şarj tüketiyor ne ayar yaptıysam olmadı tabi İMEİ lere sorun olmadan batarya performansı iyi olan özellikle batarya tabi ROOM öneriniz var mı yüklersen ımeı gider mi cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar.. şimdiden teşekkür ederim
Merhaba konu hakkında fikrim yok ama mi 17 pro almayı düşünüyorum şubat ve mart aylarında forumlarda eu rom ve Türkçe dil sorunlarıyla ilgili çok fazla olumsuz yorum var güncelleme alabiliyor musunuz ayrıca bildirim konusunda sorunlar mevcut mu pil konusu bence normal Google servislerinden dolayıdır büyük ihtimalle ama çok aman aman Bi fark var mı onu da sormak istiyorum şimdiden teşekkür ederim

Aamon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
3
Bende yeni aldım euro room yüklü bi üstü seninkinden ama şarjı iyi gidiyor hatta 2 güne yakın takmadım yoğun kullanmadım öyle aman aman iyi dayandı yeni diye de olabiliyor bilemiyorum artık cihaz hoşuma gitti aldım yurt dışı malum cihaz işte

Skorpi10

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Mahalleye çıkıp çocukların topunu kes hocam o da heyecanlı olur :D
Sizi benim yaşımdaki halinizle düşünmek istemiyorum, ben kötü bir amca yada dede olamam ki

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehmet5573

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
Bende yeni aldım euro room yüklü bi üstü seninkinden ama şarjı iyi gidiyor hatta 2 güne yakın takmadım yoğun kullanmadım öyle aman aman iyi dayandı yeni diye de olabiliyor bilemiyorum artık cihaz hoşuma gitti aldım yurt dışı malum cihaz işte
Bildirim sorunu vs var mıdır yada Türkçe dil

Üst Alt