Cihaz bende var eu rom yükledim şuan kayıt geldiğini öğrendim bilgi topluyorumCihaz Sizde mevcut mu? yoksa alacaksınız ve hakkında bilgimi topluyorsunuz?
Kayıt oluyor biz uzak bağlantı ile hallederizCihaz bende var eu rom yükledim şuan kayıt geldiğini öğrendim bilgi topluyorum
Fiyat nedir birde root atmak mantıklımı sizce bu cihazaKayıt oluyor biz uzak bağlantı ile hallederiz
Güncelleme eu romda manuel yapılıyor zaten.
Server kayıt işleminden sonra cihazda bir kayıp ve çalışmayan aksam olmaz.
Özel mesaj ile bilgi verdim. Root ihtiyacınız varsa, kullanmayı biliyorsanız yaparsınız.Fiyat nedir birde root atmak mantıklımı sizce bu cihaza
Hocam pil ömrünü 20 saate kadar cıkarta biliyolarmış rootan işlemciyi kısarak ondan dedimÖzel mesaj ile bilgi verdim. Root ihtiyacınız varsa, kullanmayı biliyorsanız yaparsınız.
Hocam 20 saate çıkarmak için herşeyi aşırı dusuruyorsunuz cihaz çeşitli hatalar veriyor ekran karincalanma gibi forumda konusu mevcut cpu hız dusurmenin aklınıza takilan birsey olursa oraya sorabilirsiniz ama çok anlamiyorsaniz cihazı rootlamayim hocam + H.kadioglu hocam isinin ehlidir bende 17 promax ima ona IMEI attırdımHocam pil ömrünü 20 saate kadar cıkarta biliyolarmış rootan işlemciyi kısarak ondan dedim
Merhaba bende yeni cihaz aldım idi ama Mart ayı güncellenmesi yapmış bulundum. Kayıt yapıyor musunuz? Ücreti ne kadarÖzel mesaj ile bilgi verdim. Root ihtiyacınız varsa, kullanmayı biliyorsanız yaparsınız.
Güncelleme yaptıysanız şuanda olmuyor.Merhaba bende yeni cihaz aldım idi ama Mart ayı güncellenmesi yapmış bulundum. Kayıt yapıyor musunuz? Ücreti ne kadar