Soru Xiaomi 17 pro max imeil

Architorture

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Meslek
Ticaret
Konular
15
15 ultra kamera olarak çok iyi bir telefon ama ekran olarak sevmiyorum kavisli ekran gerçekten artık gereksiz bir icat düz ekrana geçince genclestim resmen😀😀
Ustam bugün itibariyle 17 pro max cihazını almış bulunmaktayım. WhatsApp dan bildirimler düşmüyor bir çözümü var mı?

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
61
Ustam bugün itibariyle 17 pro max cihazını almış bulunmaktayım. WhatsApp dan bildirimler düşmüyor bir çözümü var mı?
Hocam ayarlardan tüm ayarları aktif ettiğinizden emin olun batarya tasarrufunuda kapatın gelicektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu linkten AKP'yi indirip kurun çalıştirin ayarları 1 1 yapın + ben bütün Google servis uygulamalarını Google'dan manuel kendim kurdum bildirimlerde sorun olmuyor

Son düzenleme:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Hocam ayarlardan tüm ayarları aktif ettiğinizden emin olun batarya tasarrufunuda kapatın gelicektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu linkten AKP'yi indirip kurun çalıştirin ayarları 1 1 yapın + ben bütün Google servis uygulamalarını Google'dan manuel kendim kurdum bildirimlerde sorun olmuyor
Hocam bir çok yeri Türkçe yapmışsınız bizde bekliyoruz.
Birde bu cihazın bl açmanın bir yolu yok mu?
Xiaomi 15 ultra kullanırken hiç memnun kalmadım s25 ultra kullanıyordum. Sonra bu cihaza geldim ve ilk defa bir xiaomi telefonu çok sevdim. Batarya, çekim gücü, ergonomi harika. Tasarım çok iyi her yönden güzel. Ama şuna bir eu rom atmak isterdim. Bir de wear os İşletim sistemli akıllı saatler ile bağlantı kuramıyorum Google play hizmetleri güncel değil diyor. Xiaomi watch 2 bile bağlanmadı.
Türkçe kısmını bekliyorum hocam size zahmet

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
61
Hocam bir çok yeri Türkçe yapmışsınız bizde bekliyoruz.
Birde bu cihazın bl açmanın bir yolu yok mu?
Xiaomi 15 ultra kullanırken hiç memnun kalmadım s25 ultra kullanıyordum. Sonra bu cihaza geldim ve ilk defa bir xiaomi telefonu çok sevdim. Batarya, çekim gücü, ergonomi harika. Tasarım çok iyi her yönden güzel. Ama şuna bir eu rom atmak isterdim. Bir de wear os İşletim sistemli akıllı saatler ile bağlantı kuramıyorum Google play hizmetleri güncel değil diyor. Xiaomi watch 2 bile bağlanmadı.
Türkçe kısmını bekliyorum hocam size zahmet
Hocam cihazi guncelledik ilk aldigim zaman guncellemesem birebir global versiyona çevirme imkanım olacakti suanki uygulama sürümleri ile uyumlu global apklara ulastigim zaman çok güzel bir sonuca varicam 1 2 ay icinde konu hazır olur

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Hocam cihazi guncelledik ilk aldigim zaman guncellemesem birebir global versiyona çevirme imkanım olacakti suanki uygulama sürümleri ile uyumlu global apklara ulastigim zaman çok güzel bir sonuca varicam 1 2 ay icinde konu hazır olur
İnşallah o zamana ücretli bl açma çıkar

Üst Alt