Soru Xiaomi 17 Pro Max BL kilidi acılmıyor

miroyasa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe dolma
Cihazım
mi 10 t
Konular
1
Arkadaşlar forumda denilen uygulamayı kurdum ama böyle kalıyor nasıl düzeltirim ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0

Dmrrjsjjl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muammer
Cihazım
17 pro max
Konular
0
Bro adb nin tüm driverlarını kurman gerek driverlarını kurmazsan fadtboot ekranında görmez seni qualcomm un driverları ve adb nin dirverlarının tamaöını yüklemen gerek (hazır paket olanlar da var bazı ücretli telefon programsal tamirler için kullanılan programlar başlangıçta tüm driverları kuruyor paket olarak bence o şekilde de denersen sonuç alma ihtimalin yüksek olur

Forumda yeniyim varsa abiler sana paylaşsınlar bana da lazım oldu 3-4 saat bulamadım valla

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Driverlar yüklüdeğildir bunları indirip kurun çözülecektir
ADB Installer – Xiaomi Tools
Minimal ADB and Fastboot – Xiaomi Tools
Bro adb nin tüm driverlarını kurman gerek driverlarını kurmazsan fadtboot ekranında görmez seni qualcomm un driverları ve adb nin dirverlarının tamaöını yüklemen gerek (hazır paket olanlar da var bazı ücretli telefon programsal tamirler için kullanılan programlar başlangıçta tüm driverları kuruyor paket olarak bence o şekilde de denersen sonuç alma ihtimalin yüksek olur

Forumda yeniyim varsa abiler sana paylaşsınlar bana da lazım oldu 3-4 saat bulamadım valla
verdiğim linkteki driverleri ve chimera tool’u da indirip full kurulum yaparsam bütün driverler yüklenmiş olacak

Üst Alt