Soru Xiaomi 17 Pro Max alınır mı?

YusufSinan501

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusu Sinan
Cihazım
POCO X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Xiaomi 17 Pro Max kapalı kutu almayı düşünüyorum. Alırsam eğer telefoncu büyük ihtimalle eu rom yükleyip öyle verecek.

Cihazı araştırdığımda çeşitli uygulamalardan bildirim gelmemesi (Whatsapp vb.), Android Auto'nun kullanılamaması, banka uygulamalarında sıkıntı yaşama gibi sorunlar yaşayanlarla karşılaştım.

Mevcut kullananların deneyimini merak ediyorum. Telefon nasıl, ne gibi sorunları var?

baran452425

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Hocam Bootloader kilidi açık alırsınız sorunsuz şekilde kullanırsınız hali hazırda cihazı direk globale çeviren rom mevcut ama unutmayın Bootloader açık olsun

ademkoseler27

Premium Üye
Premium Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi11
Konular
1
Durumun iyi ise pc den yazılım yükleme yapabiliyorsan root işlerinden anlıyorsan alabilirsin global port romla ufak tefek sıkıntılar hariç herşey iyi unutma güncelleme sadece PC üzerinden yapılır

Eğer PC root işlerine yabancı isen global 17 ultra almanı tavsiye ederim

Sorunlara gelirsek eu yüklü aldığında %90 oranında Türkçe uygulama izin verirken ingilizce global port romda temaler uygulaması hariç herşey Türkçe %99

Bootloader kilidi açık olunca WhatsApp sorun çıkartıyor oda root ile magisk modülleri ile çözülüyor

Arada hep olmuyor sen aradığında veya karşı aradığında ahizeden ses gelmiyor hoparlöre alıp tekrar ahizeye aldığında düzeliyor buda zamanla çözülür büyük ihtimalle

Son olarak da sistem güncellemesi yapabilmen için bilgisayar şart

Son düzenleme: