Yardım Xiaomi 17 pro max alınır mı

ccaxern

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baty
Cihazım
17 pro
Konular
1
Arkadaşlar merhaba ben uzun yıllardır iphone kullanıcısıyım ve memnunum aslında. Artık telefonumu değiştirmek istiyorum 17 proya geçmeyi düşünüyordum fakat bu xiaomi 17 pro maxi keşfettim. Fakat telefon bi garipmiş yani türkiyeye satışı yok server kayıtlı ve türkçe yapıp satıyolarmış. ben bunlardan çok anlamıyorum açıkçası. Ama telefon çok hoşuma gitti. Almayı çok istiyorum ama alınır mı sizce? bana çok sorun yaratır mı bildirimler olsun kişisel verilerim olsun uygulamaları kullanma olsun. Çok kararsız kaldım bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

seco.can.can18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
acemilik varsa hiç bulaşmayın hocam sorunsuz kafam rahat olsun derseniz global modellere bakın. inovasyon yenilik falan bir yere kadar uğraştırabilir ve global cihaz gibi çalışmıyor

ccaxern

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baty
Cihazım
17 pro
Konular
1
acemilik varsa hiç bulaşmayın hocam sorunsuz kafam rahat olsun derseniz global modellere bakın. inovasyon yenilik falan bir yere kadar uğraştırabilir ve global cihaz gibi çalışmıyor
Hmm anladım tüh çok da yükselmiştim ben bu telefona :( ben maalesef iphonedan devam o zaman

seco.can.can18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
reis sadece pro max modelinin tasarımı çok hoşuma gitmişti bu yüzden ilk defa başka bi telefona yönelmek istemiştim ama nasip değilmiş
Biraz araştırın hocam forumda çok kullanan var artıları eksileri nelerdir görmüş olursunuz ben şahsi fikrim ilk hevesle aldım uğraşamadım satıp 17 ultra aldım şuan kafam rahat:)

webumut17

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
36
Bende pro Max almak için telefonumu satmıştım. Biraz inceledim piyasayi ara ara yazılım ve Çin olmasından kaynaklı sıkıntılar olduğundan almaktan vazgeçtim

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Çok hevesliyseniz alın hocam bootloader kilidi açık olsun ama hemde yazılım falan yüklemeye eliniz yatkinsa pcden falan anlıyorsanız veya anlayan bir arkadasiniz varsada olur yada kendiniz öğrenirsiniz yardımcı oluruz merak etmeyin 😀

Üst Alt