- Adım
- efe dolma
- Cihazım
- 17 pro max
- Konular
- 4
Pil nası gidiyo ısınma nasıl hocamStabil hocam sorunsuz yarın romu paylasicam
Pil nası gidiyo ısınma nasıl hocamStabil hocam sorunsuz yarın romu paylasicam
Kamera pil performansı dahamı iyi hocam nasılArkadaslar 17 serisinin son güncellemesi 3.0.302 güncelleme gelirse paylaşicam Burdan
Valla hocam ben 7 saat ekran süresi verdi hemde hiçbir ayar güç tasarruf moduna almadan sürekli kamera açılıp kapandı sürekli internetten veri aldı insta surf falan filan oyun oynamadım hiç %95 le çıkardım şarjdan 7 saat sonra sıfırlandı işte çok nadir ılık oldu isinmadi pek cihaz tabi ben gece ve dışarda kullandım onunda hesaba katmak lazim kamera derseniz pek fark göremedim sanki bu romda kamera bir tık daha hızlı aciliyor digcem ama belkide güç tasarruf moduna hiç almadım ondanda olabilir + benim için pil kamera pek önemli değilKamera pil performansı dahamı iyi hocam nasıl
Hocam ben banli olmadığım için kurdumhocam port romda safetynext geçemedim whatsapp kurabildin mi
Kalite farkı varmı resim cekmindeValla hocam ben 7 saat ekran süresi verdi hemde hiçbir ayar güç tasarruf moduna almadan sürekli kamera açılıp kapandı sürekli internetten veri aldı insta surf falan filan oyun oynamadım hiç %95 le çıkardım şarjdan 7 saat sonra sıfırlandı işte çok nadir ılık oldu isinmadi pek cihaz tabi ben gece ve dışarda kullandım onunda hesaba katmak lazim kamera derseniz pek fark göremedim sanki bu romda kamera bir tık daha hızlı aciliyor digcem ama belkide güç tasarruf moduna hiç almadım ondanda olabilir + benim için pil kamera pek önemli değilglobal olması yeterliudi oldu
bende banlı değilim ki play store cihazı sertifikasız görüyor sorun orada euda sertifika modüller ile oluyor bunda olmadı
inceledim herşey türkçe izinler dahi whatsapp çözemezsem euya dönecem geri
hocam takıldıgınız yer olursa yazın yardımcı olurum vıdeodakı adımları yaparsanız olacaktırbende banlı değilim ki play store cihazı sertifikasız görüyor sorun orada euda sertifika modüller ile oluyor bunda olmadı
inceledim herşey türkçe izinler dahi whatsapp çözemezsem euya dönecem geri