Rom Xiaomi 17 Pro Max 3.0.302.2 kaptnos (GUNCELLEME GELDİ)

baran452423

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Kamera pil performansı dahamı iyi hocam nasıl
Valla hocam ben 7 saat ekran süresi verdi hemde hiçbir ayar güç tasarruf moduna almadan sürekli kamera açılıp kapandı sürekli internetten veri aldı insta surf falan filan oyun oynamadım hiç %95 le çıkardım şarjdan 7 saat sonra sıfırlandı işte çok nadir ılık oldu isinmadi pek cihaz tabi ben gece ve dışarda kullandım onunda hesaba katmak lazim kamera derseniz pek fark göremedim sanki bu romda kamera bir tık daha hızlı aciliyor digcem ama belkide güç tasarruf moduna hiç almadım ondanda olabilir + benim için pil kamera pek önemli değil 😀 global olması yeterliudi oldu

ademkoseler27

Premium Üye
Premium Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi11
Konular
1
hocam port romda safetynext geçemedim whatsapp kurabildin mi

ademkoseler27

Premium Üye
Premium Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi11
Konular
1
bende banlı değilim ki play store cihazı sertifikasız görüyor sorun orada euda sertifika modüller ile oluyor bunda olmadı

inceledim herşey türkçe izinler dahi whatsapp çözemezsem euya dönecem geri

miroyasa6

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
efe dolma
Cihazım
17 pro max
Konular
4
Valla hocam ben 7 saat ekran süresi verdi hemde hiçbir ayar güç tasarruf moduna almadan sürekli kamera açılıp kapandı sürekli internetten veri aldı insta surf falan filan oyun oynamadım hiç %95 le çıkardım şarjdan 7 saat sonra sıfırlandı işte çok nadir ılık oldu isinmadi pek cihaz tabi ben gece ve dışarda kullandım onunda hesaba katmak lazim kamera derseniz pek fark göremedim sanki bu romda kamera bir tık daha hızlı aciliyor digcem ama belkide güç tasarruf moduna hiç almadım ondanda olabilir + benim için pil kamera pek önemli değil 😀 global olması yeterliudi oldu
Kalite farkı varmı resim cekminde

baran452423

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
bende banlı değilim ki play store cihazı sertifikasız görüyor sorun orada euda sertifika modüller ile oluyor bunda olmadı

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
hocam sertifikayi su videodaki adımlarla çözebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam takıldıgınız yer olursa yazın yardımcı olurum vıdeodakı adımları yaparsanız olacaktır

Son düzenleme: