Soru Xiaomi 17 Instagram video izleme sorunu

Redmikullanicisi46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Android
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
arkadaşlar iphone 13 cihazımdan Xiaomi17 ye geçtim telefon müthiş çok memnunum ancak bu İnstagram'da reels kaydırıyorum iPhone cihazımda aynı video full kalite hd görünüyor ama Xiaomi 17de 720p gibi ve solgun görünüyor bu neden oluyor anlam veremedim her şey güncel wifi6 1gbps internet bağlı telefona daha yüksek hızlı internet giriyor ikisinde aynı hesap açık aynı videoyu açıyorum kalite yerlerde.

Redmikullanicisi46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Android
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
h
Malesef Android'in düzelmeyen sıkıntılarından biri bu bozuk gördüğünüz rells herkese açıksa link atabilirmisiniz
hocam belli başlı bir video değil mesela örnek güzel bi dizi film kesiti paylasan sayfaya girin hem android hem ios aynı videoyu yan yana açın Android'de çok kalitesiz yani.

baran452443

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
94
h

hocam belli başlı bir video değil mesela örnek güzel bi dizi film kesiti paylasan sayfaya girin hem android hem ios aynı videoyu yan yana açın Android'de çok kalitesiz yani.
Hocam bidaha denk gelirseniz oylem bir videoya bana atın bende bir bakayım cunki ben instaprime kullanıyorum bunda pek olmuyor o olay

baran452443

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
94
surdan unclone olan versiyonu indirip kurup bunu deneyin hocam birçok kullanıcısı var bu modlu Instagram uygulamasının

ggonline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
4
h
surdan unclone olan versiyonu indirip kurup bunu deneyin hocam birçok kullanıcısı var bu modlu Instagram uygulamasının
hocam selam, modlu uygulamalar ne kadar güvenilir?

Alicanim13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 13 PRO
Meslek
Güvenlik polnet so
Konular
17
Evet bu sorun var sadece insta da değil diğer sosyal medya uygulamalarında da mevcut benim telefonda var diye düşünmüştüm. ama diğer bazı kullanıcılar da benzer problemler yaşadığını yazmıştı. yabancı bir forumda .

Ramazan.T1

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Meslek
öğrenci
Konular
30
hocam ekran yenileme hızını değiştirmeyi denediniz mi? mümkünse 60 hz alıp videoları izlemeyi deneyin. bir de YouTube da aynı sorunu yaşıyor musunuz?