Soru Xiaomi 15'te EU Rom Kullanmak

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
46
Selam Xiaomi 15 kullanıcıları 👋🏼

Aranızda şu an EU kullanan var mı bilmiyorum ama eğer kullanan varsa, bana deneyimlerinden bahsedebilirler mi? Xiaomi'nin kendi Arama, Rehber ve Mesajlaşma uygulamasını kullanmak istiyorum ve bunu HyperOS 3.1 ile yapmak istiyorum. Sanırım bunun için tek şansım şimdilik EU Rom kurmak. Stabil mi? Hataları var mı? Günlük kullanıma etki eden herhangi bir sorunu bulunuyor mu? Bunları merak ediyorum. Çin base olduğu için aslında iyi olabileceğini düşünüyorum ama bizzat kullananların deneyimini bilmek, çok daha iyi olacaktır. Şimdiden cevap yazacak olanlara teşekkür ediyorum.

mad_08010

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Ben kurdum eu xiaomi'nin kendi arama ve mesajlaşma uygulaması var. stabil değil gibi play store ara ara durduruldu hatası verdi. Bazı yerler ingilizce. hyperos 2 A15 tayvan stock rom kurdum gayet stabil ve xiaomi'nin kendi arama ve mesajlaşma uygulaması mevcut.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
46
Ben kurdum eu xiaomi'nin kendi arama ve mesajlaşma uygulaması var. stabil değil gibi play store ara ara durduruldu hatası verdi. Bazı yerler ingilizce. hyperos 2 A15 tayvan stock rom kurdum gayet stabil ve xiaomi'nin kendi arama ve mesajlaşma uygulaması mevcut.
Android 16 olsaymış iyiymiş ya hocam. Tayvan yeni rom var mı bi bakayım

abubakr_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
0

Aranızda şu an EU kullanan var mı bilmiyorum ama eğer kullanan varsa, bana deneyimlerinden bahsedebilirler mi? Xiaomi'nin kendi Arama, Rehber ve Mesajlaşma uygulamasını kullanmak istiyorum ve bunu HyperOS 3.1 ile yapmak istiyorum. Sanırım bunun için tek şansım şimdilik EU Rom kurmak. Stabil mi? Hataları var mı? Günlük kullanıma etki eden herhangi bir sorunu bulunuyor mu? Bunları merak ediyorum. Çin base olduğu için aslında iyi olabileceğini düşünüyorum ama bizzat kullananların deneyimini bilmek, çok daha iyi olacaktır. Şimdiden cevap yazacak olanlara teşekkür ediyorum.
Xiaomi arama ve mesajlar için eu, zkos, greeshan gibi custom romlar kurmana gerek yok. Global rom kurup sistem açılışında bölgeyi Tayland seçersen Xiaomi arama ve mesajlar uygulaması kuurlu gelir. Ya da Tayvan rom kur. Ben Xiaomi 15 cihazımda Tayvan rom kullanıyorum ve çok memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi arama ve mesajlar için eu, zkos, greeshan gibi custom romlar kurmana gerek yok. Global rom kurup sistem açılışında bölgeyi Tayland seçersen Xiaomi arama ve mesajlar uygulaması kurulu gelir. Ya da Tayvan rom kur. Ben Xiaomi 15 cihazımda Tayvan rom kullanıyorum ve çok memnunum.

Üst Alt