Haber Xiaomi 15T ve 15T Pro Amazon'da Listelendi!

24 Eylül 2025 tarihinde Almanya'da yapılacak etkinlikle lansmanı yapılması beklenen Xiaomi 15T ve 15T Pro modelleri amazon.com.tr üzerinde satışa açıldı. Özellikleri, resimleri ve fiyatı bulunan ilanda çok ayrıntı bulunmasa da 15T modelinin 256/12 versiyonunun 34.999₺, 15T Pro modelinin 256/12 versiyonunun ise 46.999₺ olduğu görüldü.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

15T Ürün Açıklaması​

Xiaomi 15T, 6.83 inçlik 144Hz göz koruyucu ekranıyla canlı ve akıcı görüntüler sunarken, Spotlight Fotoğrafçılık ve Xiaomi HyperAI destekli kamerasıyla her anı profesyonel kalitede yakalamanızı sağlar. 5500mAh (typ) uzun ömürlü bataryası sayesinde gün boyu kesintisiz kullanım imkanı sunar ve 67W HyperCharge teknolojisiyle hızlı şarj ederek zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

15T Pro Ürün Açıklaması​

Xiaomi 15T Pro, 6.83 inçlik 144Hz göz koruyucu ekranıyla akıcı ve konforlu bir görsel deneyim sunarken, Leica 5x Pro telefoto ve Spotlight Fotoğrafçılık destekli Xiaomi HyperAI kamerasıyla profesyonel kalitede fotoğraflar çekmenizi sağlar. 5500mAh (typ) uzun ömürlü bataryası sayesinde gün boyu kesintisiz kullanım imkanı sunar ve 90W kablolu ile 50W kablosuz HyperCharge teknolojisi sayesinde hızlı şarj ile her zaman hazır olmanızı sağlar

Ürün Resimleri​

Xiaomi 15T :

Xiaomi 15T Pro :

Son düzenleme:

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
223
Satın almak isteyenler en az 6 ay beklesin.
30-32k seviyedinde 15T alırsınız. Server kayıtlı olayını zaten söylemiyorum bile 😁
Donanım anlamında güzel cihazlar. Yazılım hakkında yorum yapmama hakkımı kullanıyorum 😎

Ademtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
3
xiaomi 15t global ne kadar olur?

Kucuk80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kasım
Cihazım
Poco X4 Pro 5g
Meslek
Memur
Konular
0
Merhaba cümleten. 15t pro yd fiyatı ne kadar olur acaba?

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 15T PRO
Konular
19
hepsiburada dan tablet hediyeli 15T pro aldım cihaz genel olarak çok iyi fakat titreşim motoru baya 10 binlik cihazlar gibi ve TR yazlımı hyper os yazıyor ama bildiğin miui 14 onun dışında güncelleme falan düzelir diye düşünüyorum.

Üst Alt