Yardım xiaomi 15t pro ısınma

Ramazantk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 3.11
Telefon Modeli
Xiaomi 15T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba arkadaşlar.
telefonu 5 ay önce yd olaraka aldım global sürüm. bu 5 ay boyuna hiç bir sorun yaşamamıştım.
Taki yazılımsal imei atana kadar . imei uzaktan telegram grubundan buluğum taha diye bir arkadaş yardımıyla yaptım ama yaparken telefon bir kere çöktü ve bütün verilerim ısındı .
öyle yada böyle bir şekilde tayvan rom ile birlikte kurulum yamayı başardılar. kurulumdan sonra telefon ateş gibi ısınmaya başladı . özellikle ikinci alan kullanımdan kaynaklı. bir iki gün sonra attıkları imei uçuna yeni ime atmak için tekrar bağlandılar ama bu kez global rom istedim. sorun düzelir diye ama gene düzelmedi. telefon baştayken sorun yok ama küçük de olsa bir oyun açtığımda video izlediğimde telefon ciddi ciddi ısınmaya başlıyor. ikinci alanda çok da çok kullanamaya özen gösteriyorum. ama orada da ısınmaya devam ediyor.
5g den kaynaklı olduğunu düşündüm onu kapattım ama o da değil.
lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
iyi forumlar

RequiemKarqa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
8
Hocam sıfırlama yapmanız lazım

Oyla:

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
İkinci alana giriş yaptığınız anda ikinci alan da sistemi ve bataryayı kullanmaya sömürmeye başlar bu yüzden 2. Alan ile işiniz bittikten sonra telefonu yeniden başlatırsanız cihaz daha stabil hale gelir onun haricinde ekran parlaklığının yüksek olmasıda cihazın daha hızlı ısınmasına yol açar ve bulunduğunuz ortamında sıcak olması cihazın ısınmasında etkili olur.

Oyla:

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Tahakales mi ismi😊

Debloat yapmayı denedinizmi?

Oyla:

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
merhaba arkadaşlar.
telefonu 5 ay önce yd olaraka aldım global sürüm. bu 5 ay boyuna hiç bir sorun yaşamamıştım.
Taki yazılımsal imei atana kadar . imei uzaktan telegram grubundan buluğum taha diye bir arkadaş yardımıyla yaptım ama yaparken telefon bir kere çöktü ve bütün verilerim ısındı .
öyle yada böyle bir şekilde tayvan rom ile birlikte kurulum yamayı başardılar. kurulumdan sonra telefon ateş gibi ısınmaya başladı . özellikle ikinci alan kullanımdan kaynaklı. bir iki gün sonra attıkları imei uçuna yeni ime atmak için tekrar bağlandılar ama bu kez global rom istedim. sorun düzelir diye ama gene düzelmedi. telefon baştayken sorun yok ama küçük de olsa bir oyun açtığımda video izlediğimde telefon ciddi ciddi ısınmaya başlıyor. ikinci alanda çok da çok kullanamaya özen gösteriyorum. ama orada da ısınmaya devam ediyor.
5g den kaynaklı olduğunu düşündüm onu kapattım ama o da değil.
lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
iyi foru
Hocam pencere modu şeklinde sistem sıcaklığı ölçen uygulama var onu kurup sıcaklığı takip edin ve not alın sonra youtundam ışınma testleri ile karsilastirin + IMEI atılmadan önce hangi yazılım yüklüydu şuan hangi yazılım yüklü bilginiz varmi

Oyla:

Ramazantk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Note 8
Konular
2
Hocam pencere modu şeklinde sistem sıcaklığı ölçen uygulama var onu kurup sıcaklığı takip edin ve not alın sonra youtundam ışınma testleri ile karsilastirin + IMEI atılmadan önce hangi yazılım yüklüydu şuan hangi yazılım yüklü bilginiz varmi
Hocam şuan 5g den şüphe ediyorum. 4.5g aldım çok az ısınıyor. İmei atılmadan önce global vardı. Diğer dediğinizi uygulamaya çalışacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahakales mi ismi😊

Debloat yapmayı denedinizmi?
Taha keleş. Yok yapmadım.

İkinci alana giriş yaptığınız anda ikinci alan da sistemi ve bataryayı kullanmaya sömürmeye başlar bu yüzden 2. Alan ile işiniz bittikten sonra telefonu yeniden başlatırsanız cihaz daha stabil hale gelir onun haricinde ekran parlaklığının yüksek olmasıda cihazın daha hızlı ısınmasına yol açar ve bulunduğunuz ortamında sıcak olması cihazın ısınmasında etkili olur.
İkinci alana sürekli gir çık yapıyorum. O dediğiniz çok zor

Oyla:

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Hocam şuan 5g den şüphe ediyorum. 4.5g aldım çok az ısınıyor. İmei atılmadan önce global vardı. Diğer dediğinizi uygulamaya çalışacam

Android 15 miydi eskiden 16 miydi

Oyla:

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13

Taha hocamın bu ısınma sorunuyla alakalı olduğunu sanmıyorum
Debloat yapın global romda,3g de kullanın

Oyla:

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15

2. Alan yerine Island uygulaması ile iş profili kurarak işinizi çözebilirseniz daha mantıklı olur bi denemenizi öneririm

Oyla:
Üst Alt