Soru Xiaomi 15T Pro hk.

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
OS 2.0.0.206 VOSMIXM
Telefon Modeli
15T Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese iyi hafta sonları diliyorum , 15T Pro (klimt_global) yd aldım 512 gb server kayıtlı şuan problemim yok ama şu soruya cevap arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. 15T Pro ile Xiaomi dünyasına katıldım , ve xiaomi hesabı açtım cihazda açtım hesabımı ama bootloader kilidi başvurusu yok sebepleri nelerdir ? Ve son olarak server kayıtlı imeilerde bootloader kilidini açmak imei gitmesine sebebiyet verir mi ? İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler. :)

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11
Herkese iyi hafta sonları diliyorum , 15T Pro (klimt_global) yd aldım 512 gb server kayıtlı şuan problemim yok ama şu soruya cevap arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. 15T Pro ile Xiaomi dünyasına katıldım , ve xiaomi hesabı açtım cihazda açtım hesabımı ama bootloader kilidi başvurusu yok sebepleri nelerdir ? Ve son olarak server kayıtlı imeilerde bootloader kilidini açmak imei gitmesine sebebiyet verir mi ? İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler. :)

Öncelikle yeni cihazınız 15T Pro hayırlı olsun. Güle Güle kullanmanızı dilerim. Size de iyi hafta sonları,

Cihazınız HyperOS olsa bile hala eski usül Mi Unlock Tools kullanımını denemenizi öneririm. Cihazınız Server kayıtlı ise Bootloader kilidinizi açarken imei'leriniz silinmez. Gönül rahatlığı ile BL açma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle yeni cihazınız 15T Pro hayırlı olsun. Güle Güle kullanmanızı dilerim. Size de iyi hafta sonları,

Cihazınız HyperOS olsa bile hala eski usül Mi Unlock Tools kullanımını denemenizi öneririm. Cihazınız Server kayıtlı ise Bootloader kilidinizi açarken imei'leriniz silinmez. Gönül rahatlığı ile BL açma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

İlginiz için teşekkür ederim ama Topluluk uygulamasında gözükmüyor bir de daha yeni diye cihaz twrp falan da yok o yüzden açmakta istemiyorum sadece sorun yaşar mıyım diye sormak istedim.

Oyla:

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
İlginiz için teşekkür ederim ama Topluluk uygulamasında gözükmüyor bir de daha yeni diye cihaz twrp falan da yok o yüzden açmakta istemiyorum sadece sorun yaşar mıyım diye sormak istedim.
topluluk uygulamasında bölge değiştirince gözüküyor bildiğim kadarıyla. Global ve İngilizce dil yapın gözükmesi gerekir.

Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
22
Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
22
global yapınca seçenek çıktı ama mi hesabı yeni olduğu için 30 gün dolması lazım bekliyorum hocam

Oyla:

suatatalay00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suat
Cihazım
12 pro plus
Konular
1
global yapınca seçenek çıktı ama mi hesabı yeni olduğu için 30 gün dolması lazım bekliyorum hocam
Olumlu veya olumsuz cevap verirseniz çok sevinirim bu arada pil nasıl gidiyor ben cihazı yeni aldım 10 gündür pil iyi girmiyor gibi hissediyorum ekranı 60 Hz de kullanıyorum ve pil tasarrufu açık 2 tane güncelleme gelmişti galiba ondan oldu da

Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
22
Valla hocam benim ki global verisyon içinde TR romu yüklü değil global olan 206 nolu sürüm yüklü tek yaptığım konum hizmetlerini kapatmak ekrsn 144 Hz değişiklik yapmadım ama güzel gidiyor bi günü çıkarıyor açıkcası. Bl kilidine gelince de bankacılık uygulamaları biraz sorun çıkarıyormuş galiba ama onunda çözümleri var ama tek problem twrp yani custom recovery daha olmamasıdır. Çünkü olmazsa bl kilidini açmanın hiçbir anlamı yok bana göre

Oyla:

suatatalay00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suat
Cihazım
12 pro plus
Konular
1
Valla hocam benim ki global verisyon içinde TR romu yüklü değil global olan 206 nolu sürüm yüklü tek yaptığım konum hizmetlerini kapatmak ekrsn 144 Hz değişiklik yapmadım ama güzel gidiyor bi günü çıkarıyor açıkcası. Bl kilidine gelince de bankacılık uygulamaları biraz sorun çıkarıyormuş galiba ama onunda çözümleri var ama tek problem twrp yani custom recovery daha olmamasıdır. Çünkü olmazsa bl kilidini açmanın hiçbir anlamı yok bana göre
Ya hocam bide bu cihazda sinematik çekim neden yoktur 14t proda vardı bu modelde göremedim ben araştırdım sinematik adına birşey de yok çok kafa karıştırıcı

Oyla:
Üst Alt