Çözüldü Xiaomi 15T Pro 12/512 Süper Makro Sorunu

cumhur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur Aydın
Cihazım
15T Pro 12/512
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi HyperOS 3.0.5.0 / Android 16
Telefon Modeli
15T Pro 12/512 Süper Makro Sorunu
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar,
Uzun bir süre sonra tekrar xianomi telefon alarak foruma geri döndüm. Başlıktan da anlaşılacağı üzere, Xiaomi 15T Pro 512 GB 12 GB Ram Telefon aldım. Kamera gayet güzel ancak Süper makro çok kötü tamamen bulanık çekiyor. Ben mi yanlış yapıyorum anlayamadım. Bazı sitelerde makro çekim sorunlu demiş. Ekteki resim yaklaşık 3cm mesafeden beyaz kareli kağıt üzerindeki kalemin olmayan fotoğrafı 😃 Konu hakkında bilgisi olan varsa rica ederim. Şimdiden teşekkürler ve iyi günler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bibergolge

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Merhabalar,
Uzun bir süre sonra tekrar xianomi telefon alarak foruma geri döndüm. Başlıktan da anlaşılacağı üzere, Xiaomi 15T Pro 512 GB 12 GB Ram Telefon aldım. Kamera gayet güzel ancak Süper makro çok kötü tamamen bulanık çekiyor. Ben mi yanlış yapıyorum anlayamadım. Bazı sitelerde makro çekim sorunlu demiş. Ekteki resim yaklaşık 3cm mesafeden beyaz kareli kağıt üzerindeki kalemin olmayan fotoğrafı 😃 Konu hakkında bilgisi olan varsa rica ederim. Şimdiden teşekkürler ve iyi günler.
Super makro var ama cok yakından çekmiyor, onun için ayri bi kamerasi yok

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bildiğim kadarıyla o kadar yakından değil, uzaktan makro çekiyor telefoto kamerası sayesinde. Uzaklaşmayı deneyin. :)

Oyla: Çözüm

cumhur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur Aydın
Cihazım
15T Pro 12/512
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla o kadar yakından değil, uzaktan makro çekiyor telefoto kamerası sayesinde. Uzaklaşmayı deneyin. :)
Merhaba, cevabınız için teşekkürler. Bundan önce Honor90 kullanıyordum ve max 5 cm mesafede makro neredeyse nesnenin içinden geçiyordu diyebilirim. 😃 yeni görsel 30cm mesafeden çekildi. (En net çekimin başladığı mesafe) bu bence makro mantığına biraz ters gibi 🤔

Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Super makro var ama cok yakından çekmiyor, onun için ayri bi kamerasi yok
Evet keşfetmiş oldum bu şekilde. Araştırırken buna dikkate etmemiştim maalesef. Makro baya işime yarıyordu. Destek için teşekkür ederim.

Oyla:

snmz57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cevdet
Cihazım
xiaomi 15tpro
Meslek
Satış pazarlama
Konular
2
15T PRO telefonda makro sistemi diğer telefonlar gibi çalışmıyor en net olduğu mesafeden çekim yapıp sonra galeriden resmi yakınlaştırın detayların netliğinden bahsetmek istediğimi anlamış olursunuz.

Oyla:

cumhur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur Aydın
Cihazım
15T Pro 12/512
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15T PRO telefonda makro sistemi diğer telefonlar gibi çalışmıyor en net olduğu mesafeden çekim yapıp sonra galeriden resmi yakınlaştırın detayların netliğinden bahsetmek istediğimi anlamış olursunuz.
Teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt