- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Xiaomi 11T
- Konular
- 1
cihaz globalmi cinmiTelefona Hyper OS 2.0.103.0 sürümü geldikten sonra apk indiremez oldum bi önceki sürümde apk indirebiliyodum bunun çözümünü bilen var mı ?
Ben aynı sorunu son gelen cin romunda yaşadım malesef tek çare romu değiştirmekGlobal
Geliştirici seçeneklerinde aşağıda varsayılan değere sıfırla seçeneğine ard arda birkaç kez basın optimizasyon seçeneği açılması gerek. Dener misiniz.Xiaomi ve Android'in yeni kısıtlamaları, bazı kullanıcılar MIUI optimizasyonunu devre dışı bırakınca düzeldiğini söylüyor ama ben geliştirici seçeneklerinde bulamadım. Daha sonra diğer çözüm yollarını denedim:
1-)CorePatch (root) kurdum olmadı.
2-)SAI (rootlu/rootsuz) ile kurmayı denedim olmadı.
3-)APK yükleyicinin modlanmış modülünü (root) yükledim olmadı.
4-)HyperCeiler'den (root) APK yükleyiciyi bypass etmeyi denedim olmadı.
5-)Lucky Patcherla (rootlu/rootsuz) kurmayı denedim yine olmadı.
Sıraladığım çözümleri rootlu/rootsuz olarak belirttim, hiçbirinden olumlu sonuç alamazsan ve telefonunun bootloader kilidi açıksa EU rom geçmen lazım. Başka çözüm yolu var mı bilmiyorum, ben sırf bu yüzden EU roma geçtim.
Hocam Eu roma geçtiğim için artık ihtiyacım yok. Kapatmak bir fayda sağlıyorsa kapatabilirim ama kapatınca sistem uyumsuzlukları olduğunu daha önce görmüştüm.Geliştirici seçeneklerinde aşağıda varsayılan değere sıfırla seçeneğine ard arda birkaç kez basın optimizasyon seçeneği açılması gerek. Dener misiniz.