Soru Xiaomi 15 Ultra vs Vivo X200 Pro vs Honor Magic 7 Pro

Feylesoff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Oppo Reno 2 Z
Konular
1
Bu üçlü arasında hangisini tercih etmeliyim? Aklım daha çok Honor'a gidiyor 7 yıl güncelleme desteği ve Honor'un TR fiyatının YD Xiaomi 15 Ultra ve YD Vivo X200 Pro ile neredeyse eşdeğer olmasından dolayı.

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
50
Vivo X200 Pro Güzel. Böyle root işleriyle ugraşmicaksanız alınır
Xiaomi 15 Ultra bu da iyi
ama honor'a gelirsek işin renği benim gozümde degişir hocam gecmişte çok iyi kameralar yapıyolardı hala yapıyolar alabilirsiniz
Bu üçlü arasında hangisini tercih etmeliyim? Aklım daha çok Honor'a gidiyor 7 yıl güncelleme desteği ve TR fiyatının YD Xiaomi 15 Ultra ve Vivo X200 Pro ile neredeyse eşdeğer olmasından dolayı.

Feylesoff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Oppo Reno 2 Z
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vivo x 200 Pro TR fiyatı 65.000 YD 43.000 fiyata sahip. TR almak daha mantıklı gibi ama işlemci MTK olduğu için yazılım üzerinden IMEI gelme olasılığı var mı acaba?

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
50
Vivo x 200 Pro TR fiyatı 65.000 YD 43.000 fiyata sahip. TR almak daha mantıklı gibi ama işlemci MTK olduğu için yazılım üzerinden IMEI gelme olasılığı var mı acaba?
Yazılımla IMEI atma var fakat bu yurt dışı telefonlarda en başta gelen Xiaomi'dir

Feylesoff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Oppo Reno 2 Z
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vivo X200 Pro Güzel. Böyle root işleriyle ugraşmicaksanız alınır
Xiaomi 15 Ultra bu da iyi
ama honor'a gelirsek işin renği benim gozümde degişir hocam gecmişte çok iyi kameralar yapıyolardı hala yapıyolar alabilirsiniz

Yazılımla IMEI atma var fakat bu yurt dışı telefonlarda en başta gelen Xiaomi'dir
Benim anlamadığım kısım server kaydı haricinde yazılımla IMEI atma işi MTK işlemcilere yapılır. Vivo x200 Pro'da MTK işlemciye sahip.

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
50
Benim anlamadığım kısım server kaydı haricinde yazılımla IMEI atma işi MTK işlemcilere yapılır. Vivo x200 Pro'da MTK işlemciye sahip.
Her işlemciye oluyor yazılımsal kayıt X200 Pro 15 Ultra vs yeni oluduğu için uygulamara daha gelmemiş olabilir

Üst Alt