Rom Xiaomi 15 Ultra Taiwan Rom

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
34
Benimki çift sim kayıtlı.

Çift sim kayıtlı olup da hata alan var mı ? Yada tek sim kayıtlı olup da hata almayan ?

Sorunu anlamaya calisalim.
IMEI ile alakalı değil. Bootloader kilidine bakıyor. Bende IMEI yok ama bl kilidi açık yine resmi uygulama kullanın diye hata veriyor.

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
16
en stabil rus dur zırt bırt güncelleme de geliyor

dostnametr1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
t290
Konular
1
IMEI ile alakalı değil. Bootloader kilidine bakıyor. Bende IMEI yok ama bl kilidi açık yine resmi uygulama kullanın diye hata veriyor.

Sorunda bu işte. Bende de BL kilidi açık hemde imei var. Ancak hata almıyorum. Kaynağı nedir bu hatanın. Demekki sadece bl ye bakmıyor.

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
Sorunda bu işte. Bende de BL kilidi açık hemde imei var. Ancak hata almıyorum. Kaynağı nedir bu hatanın. Demekki sadece bl ye bakmıyor.
Daha önce whatsap plus tarzı whatsap kullanmissiniz Kara listeye alinmissiniz sizde bl de açıldığı gibi engel atıyor,önerim rom değişmeden önce telefon üzerinden yedekle bölümünden çalışan whatsabi datasiyla yedekleyip pcye atın rom yukledikten sonra o yedeği geri yükleyin wp açılır ben öyle yaptım şuan problem yok bl açık IMEI kayıtlı cihaz 15 ultra

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
34
Daha önce whatsap plus tarzı whatsap kullanmissiniz Kara listeye alinmissiniz sizde bl de açıldığı gibi engel atıyor,önerim rom değişmeden önce telefon üzerinden yedekle bölümünden çalışan whatsabi datasiyla yedekleyip pcye atın rom yukledikten sonra o yedeği geri yükleyin wp açılır ben öyle yaptım şuan problem yok bl açık IMEI kayıtlı cihaz 15 ultra
Hangi yedek programını kullanıyorsunuz

YagizAlim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yağız
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
1
Tek sim kayıtlı (server kayıtla) cihaz 15 ultra , BL klidi açık H.kadioglu hocam sağolsun yardımcı oldu hatta BL konusunda , çin ve eu iksini de yükledim denedim hiçbirinde bu wp sorunu olmadı. Aksine bayağı da memnunum hyperos 3 ten.

dostnametr1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
t290
Konular
1
Tek sim kayıtlı (server kayıtla) cihaz 15 ultra , BL klidi açık H.kadioglu hocam sağolsun yardımcı oldu hatta BL konusunda , çin ve eu iksini de yükledim denedim hiçbirinde bu wp sorunu olmadı. Aksine bayağı da memnunum hyperos 3 ten.

BL yi ücretli olarak mı açtınız ? Bende ücretli olarak açtım bir sorun bende de yok.

Üst Alt