Rom Xiaomi 15 Ultra Rus Rom

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
18
Dün bende 15 ultraya Rus rom yuklettim ama global rom da 6 saat üzeri ekran süresi verirken Rus romda 2.saat 40 dakka anca ekran süresi verdi gece 11 e kadar dayanirken globalde ,
Rus romda saat akşam 5bucukta şarjım 4e düştü tekrar şarja takmak durumunda kaldım. Bu normal mi yoksa romu yeni yukledik kndan dolayimi anlamadim
Ben ilk yüklediğimde de öyle oldu zamanla düzeliyor Arka planda çalışan uygulamalar vs etkiliyor. Biraz daha kullanıp deneyimlemen daha sağlıklı olur.

JheqiLL_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
Ben ilk yüklediğimde de öyle oldu zamanla düzeliyor Arka planda çalışan uygulamalar vs etkiliyor. Biraz daha kullanıp deneyimlemen daha sağlıklı olur.

Üstat bende globalden Rus roma geçtim ama globalde 6 saat ekran süresi verirken Rus romda 2.40 saat ekran süresi verior 15 ultra cihaz sizdede aynımı durum ilerleyen günlerde kullandıkça düzelme olasilgi varmıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla anlamadım dün gece cikarttigimds şarjdan bu saate kadar rahat götürüyordu globalde ama Rus romu yuklettim dün , ve dün gece aynı saatte şarjdan çıkarttım saat 5 gibi 3 sarjm kaldı doldurdum tekrar şuan 77 yine su gibi gidiyor pişman oldum bu roma geçtiğime

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
34
Endonezya ve Taiwan romunu deneyebilirsiniz

Varol73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mi8
Konular
5
Üstat bende globalden Rus roma geçtim ama globalde 6 saat ekran süresi verirken Rus romda 2.40 saat ekran süresi verior 15 ultra cihaz sizdede aynımı durum ilerleyen günlerde kullandıkça düzelme olasilgi varmıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla anlamadım dün gece cikarttigimds şarjdan bu saate kadar rahat götürüyordu globalde ama Rus romu yuklettim dün , ve dün gece aynı saatte şarjdan çıkarttım saat 5 gibi 3 sarjm kaldı doldurdum tekrar şuan 77 yine su gibi gidiyor pişman oldum bu roma geçtiğime
Recoryden 2 3 defa üst üste format atın belki düzelir

eeosman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi A1
Konular
0