Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün bende 15 ultraya Rus rom yuklettim ama global rom da 6 saat üzeri ekran süresi verirken Rus romda 2.saat 40 dakka anca ekran süresi verdi gece 11 e kadar dayanirken globalde ,
Rus romda saat akşam 5bucukta şarjım 4e düştü tekrar şarja takmak durumunda kaldım. Bu normal mi yoksa romu yeni yukledik kndan dolayimi anlamadim
Üstat bende globalden Rus roma geçtim ama globalde 6 saat ekran süresi verirken Rus romda 2.40 saat ekran süresi verior 15 ultra cihaz sizdede aynımı durum ilerleyen günlerde kullandıkça düzelme olasilgi varmıdır ?
Valla anlamadım dün gece cikarttigimds şarjdan bu saate kadar rahat götürüyordu globalde ama Rus romu yuklettim dün , ve dün gece aynı saatte şarjdan çıkarttım saat 5 gibi 3 sarjm kaldı doldurdum tekrar şuan 77 yine su gibi gidiyor pişman oldum bu roma geçtiğime
Üstat bende globalden Rus roma geçtim ama globalde 6 saat ekran süresi verirken Rus romda 2.40 saat ekran süresi verior 15 ultra cihaz sizdede aynımı durum ilerleyen günlerde kullandıkça düzelme olasilgi varmıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla anlamadım dün gece cikarttigimds şarjdan bu saate kadar rahat götürüyordu globalde ama Rus romu yuklettim dün , ve dün gece aynı saatte şarjdan çıkarttım saat 5 gibi 3 sarjm kaldı doldurdum tekrar şuan 77 yine su gibi gidiyor pişman oldum bu roma geçtiğime