- Adım
- İbrahim Cem
- Cihazım
- Haşlaman
- Konular
- 0
teşekkür ediyorumTüm stok romlarda TR dil mevcut.
teşekkür ediyorumTüm stok romlarda TR dil mevcut.
daha telefon çıkalı ne kadar oldu ki siz nasıl bataryayı şişirdinizTaywan romda türkçe dil varmı.
Bl kapalı ise ondan olabilir global rom denedin mi bende global aticam ama bl kapalı benimdehayırlı akşamlar fasboot dan twan rom flaşladım the system has destroyed altında press power button to shutdown yazısı çıkıyor telefon reset atıyor sebebi ne olabilir
Hocam çin romda Türkçe dil desteği var mıÇin rom kullanıyorum çok stabil çalışıyor çok kuvvetli. Daha önce global.rom kullandım cihazı resmen eşsefe ceviriyor global rom. Çin rom cihazın orjinalidir ve çok seridir. Ve bir çok özelliği.aktif oluyor. Global rom cihazı köreltiyor
Var hocamTaywan romda türkçe dil varmı.
Bootloader kilidinizi kapattınız sanırım. Açması kolay onunhayırlı akşamlar fasboot dan twan rom flaşladım the system has destroyed altında press power button to shutdown yazısı çıkıyor telefon reset atıyor sebebi ne olabilir
Bootloader kilidini açınca whatsaap bağlantı sıkıntısı oluyor nasıl çözebilirimVar hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bootloader kilidinizi kapattınız sanırım. Açması kolay onun
Siz BL kilidini kapattınızmı whatsapp hata veriyor diye?Bootloader kilidini açınca whatsaap bağlantı sıkıntısı oluyor nasıl çözebilirim
Hocam çin romda Türkçe dil desteği var mı