Soru Xiaomi 15 Ultra ROM önerisi

JheqiLL_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
Merhaba, Xiaomi 15 Ultra kullanıcısıyım.Şuan Global ROM kullanıyorum ama batarya konusu biraz üzüyor o yüzden farklı bir roma geçme planım var. Önerebileceginiz 15 Ultra için bir ROM var mıdır? 14 ultrada EU ROM kullandım gayet iyiydi ama 15 ultra eu rom sorunlu deniyor şuan herhalde. 15 ultra Global Rom'dan daha stabil ve batarya kamera Performansı daha iyi diyebileceğiniz bir rom tavsiyesi varmıdır acaba ? Fikri olan yardımcı olabilir mi?Akşam Server kayıt yaptıracağım o esnada romuda kurduracagım lütfen Bilgi

bygamer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ULS
Cihazım
redmi k40 gamng
Konular
3
Merhaba, Xiaomi 15 Ultra kullanıcısıyım.Şuan Global ROM kullanıyorum ama batarya konusu biraz üzüyor o yüzden farklı bir roma geçme planım var. Önerebileceginiz 15 Ultra için bir ROM var mıdır? 14 ultrada EU ROM kullandım gayet iyiydi ama 15 ultra eu rom sorunlu deniyor şuan herhalde. 15 ultra Global Rom'dan daha stabil ve batarya kamera Performansı daha iyi diyebileceğiniz bir rom tavsiyesi varmıdır acaba ? Fikri olan yardımcı olabilir mi?Akşam Server kayıt yaptıracağım o esnada romuda kurduracagım lütfen Bilgi
bende bu gün aldım hatta orjinal jelatininde geldi telefon çok şaşırdım. Bu konuyu çok merak ediyorum. Bende daha server kaydı yaptırmadım ne kadar ücret ödeyeceksiniz server kaydı için ?

JheqiLL_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader acabildiniz mi
Henüz Açamadım Nasıl açacağım hakkında bilgimde yok varsa bilginiz bende bilmek isterim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende bu gün aldım hatta orjinal jelatininde geldi telefon çok şaşırdım. Bu konuyu çok merak ediyorum. Bende daha server kaydı yaptırmadım ne kadar ücret ödeyeceksiniz server kaydı için ?
Server kaydı tek sim kayıt 450 tL ödüycem Facebookta muhammet izol die referansı bol bi arkadaşa yaptırıcam birazdan
referanslar dogruysa Dolandırılmassak 450 tl :D

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
3
Henüz Açamadım Nasıl açacağım hakkında bilgimde yok varsa bilginiz bende bilmek isterim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Server kaydı tek sim kayıt 450 tL ödüycem Facebookta muhammet izol die referansı bol bi arkadaşa yaptırıcam birazdan
referanslar dogruysa Dolandırılmassak 450 tl :D

Dolandırılmazsaniz geri dönüş bekliyoruz,bizde yaptıralım bu kadar uygun/ucuz olursa....

arasbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rom degistir
Cihazım
Mi 15 ultra chi
Konular
2
Çin rom kullanıyorum çok stabil çalışıyor çok kuvvetli. Daha önce global.rom kullandım cihazı resmen eşsefe ceviriyor global rom. Çin rom cihazın orjinalidir ve çok seridir. Ve bir çok özelliği.aktif oluyor. Global rom cihazı köreltiyor

daslaman61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim Cem
Cihazım
Haşlaman
Konular
0
Çin rom kullanıyorum çok stabil çalışıyor çok kuvvetli. Daha önce global.rom kullandım cihazı resmen eşsefe ceviriyor global rom. Çin rom cihazın orjinalidir ve çok seridir. Ve bir çok özelliği.aktif oluyor. Global rom cihazı köreltiyor
Hayırlı akşamlar çin romunu yüklemek için bl kildi açılması gerekiyor açıkıdığı zaman Whatsapp a giremiyorum eu romda o sıkıntı vardı çin romuda öylemi Türkçe dil varmı

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Ben eu rom kullanıyorum ve gayet stabil. Problem yok. Tek eksiği global tema lar ve sistem uygulamari ln guncellemsi Manuel olarak yapılmıyor. Onun harici akıcı ve stabil. Ayrıca root da var

JheqiLL_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolandırılmazsaniz geri dönüş bekliyoruz,bizde yaptıralım bu kadar uygun/ucuz olursa..

Yapan Arkadaş valla helali hoş olsun Gayet Temiz Kurulum yaptı Tavsiye ederim Arkadaşı Tek Sim Server kayıt yaptırdım+ Rusya rom kurdurdum arkadaşa. Rus Rom kurdurdum ben şuanlık kurulum aşamasındayım ilerleyen günlerde pil performansını merak ediyorum Kamera performansınıda yarın gündüz çekim yaparak bakacağım Global romda 120x zoom yaptıgım önceki çekimlerle test Edeyim bakalım nasl

Üst Alt