Yardım Xiaomi 15 Ultra mı, S25 Ultra mı?

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Evet arkadaşlar, xiaomi 15 ultradan selamlar. Telefon hakkındaki izlenimlerimi paylaşayım biraz. Periskopik kamerası beni kendine hayran bıraktı diyebilirim müthiş işler yapıyor. Diğer kameralar konusunda da bir sıkıntı görmedim. Belki makro konusunda daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum (makro fotoğraf çekmeyi seven biri olarak). Onun dışında oyun ve şarj performansı mükemmel pubg 120 fps oynuyorum 2 saatte yüzde 15 20 şarjı gidiyor. En ufak takılma yaşamadım.

Şimdiye kadar yaşadığım 2 sıkıntı şunlar;
-Bildirim kısmında içerikleri bazen gizliyor sebebini anlamadım çözmeye çalışıyorum.
-Video veya oyun oynarken ekran döndürmesi sapıtıyor bazen tam tersine dönüyor yani. Yazılımsal mı donanımsal mı bu sorun bilmiyorum.
Hayırlı olsun. Bende 15 ultra kullanıyorum. Bootloader kilidini açık şekilde. Bazı uygulamarda bildirim sorunu var demissiniz. Bildirimi kısıtlı gelen uygulamanın üzerine uzun tıklayıp uygulama bilgisine girin ve en altta kısıtlanan ayarlara izin verin yaptıktan sonra o uygulama dan bildirim alacaksınız.

hisamzengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hişam
Cihazım
Xiaomi 11T
Konular
6
Hayırlı olsun. Bende 15 ultra kullanıyorum. Bootloader kilidini açık şekilde. Bazı uygulamarda bildirim sorunu var demissiniz. Bildirimi kısıtlı gelen uygulamanın üzerine uzun tıklayıp uygulama bilgisine girin ve en altta kısıtlanan ayarlara izin verin yaptıktan sonra o uygulama dan bildirim alacaksınız.
hocam sorunu çözdüm ya uygulama kilidi yüzünden oluyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

size de hayırlı olsun bu arada

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
S23U'dan sonra Samsung yeni amiral gemisi cihazlarına pek bir şey eklemedi açıkçası. Xiaomi ise üstüne katmaya devam etti. 15U daha iyi bir seçenek bence. Samsung umarım bu gidişini S26U ile düzeltir.

GSMArena kıyaslama yapmış. Çeviri ile okuyabilirsiniz:

VHOLDY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
44
S23U'dan sonra Samsung yeni amiral gemisi cihazlarına pek bir şey eklemedi açıkçası. Xiaomi ise üstüne katmaya devam etti. 15U daha iyi bir seçenek bence. Samsung umarım bu gidişini S26U ile düzeltir.

GSMArena kıyaslama yapmış. Çeviri ile okuyabilirsiniz:
Epey.com siteside yapmış. Ek link isteyen olursa burdanda gidebilirsiniz.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Epey.com siteside yapmış. Ek link isteyen olursa burdanda gidebilirsiniz.
Epey, kağıt üstündeki verilerle karşılaştırma yapıyor. GSMArena, deneyim üzerinden karşılaştırma yapmış. GSMArena'nın da kağıt üstünden yaptığı karşılaştırma sistemi var.

Üst Alt