Rehber Xiaomi 15 Ultra Gelişmiş Teknik Analiz – eFuse, ARB, vbmeta, TWRP, Root, IMEI Koruma Detayları

NewCherry38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
Hocam şimdi tam anlayamadım, cihaz anti:1 döndürdüğünde mi ARB pasif oluyor yoksa 0 döndürdüğünde mi? Eu romdan sonra 1 gözüküyordu.

MILITECH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
3
Hocam şimdi tam anlayamadım, cihaz anti:1 döndürdüğünde mi ARB pasif oluyor yoksa 0 döndürdüğünde mi? Eu romdan sonra 1 gözüküyordu.
1 demek tetiklenmemiş demek yükleyeceğin rom değerine bakarak sürüm düşürebiliyorsun ya da yükseltebiliyorsun.

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
5
1 demek tetiklenmemiş demek yükleyeceğin rom değerine bakarak sürüm düşürebiliyorsun ya da yükseltebiliyorsun.
Hocam global stock roma dönüp BL kilidini kapattıktan sonra tekrar widewine L1 seviyesine dönebiliyor muyuz ? eFuse aktif değilse sistem nasıl BL kildinin açılıp kapandığını anlıyor ?

MILITECH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
3
Hocam global stock roma dönüp BL kilidini kapattıktan sonra tekrar widewine L1 seviyesine dönebiliyor muyuz ? eFuse aktif değilse sistem nasıl BL kildinin açılıp kapandığını anlıyor ?
Sertifikaların olduğu bölümler dahil tüm orijinal şifreli alanları geri yüklemiştim ben. Doğrulama olsa da değişiyor sanırım.

MILITECH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
3
Ayrıca eFuse var. yok demedim. kalıcı yazmıyor dedim hocam. Değeri değiştirmenin mümkün olduğu anlamına geliyor.

Üst Alt