Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Yeni güncellemeyi yükleyen arkadaşlar memnunmusunuz nasıl rom bir sorun varmı, batarya için biraz erken ama hos2 ye göre nasıl sizce

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
aylardır Rus rom kullaniyordum sabah ey Roma hypros 3 geldiğini gördüm direk indirdim euya geçtim Gayet güzel baya hoşuma gitti eu romda hypros 3 Tavsiye ederim , pil konusunda bişey diyemem yeni yükledik bakicas zamanla, sıfırdan kurdum ben romu yukledikten sonra formatlarsanizbdaha sağlıklı olur . sadece dynamic island özelliği bi kac uygulamada çalışıyor tema vs deniyor nette onu nasıl yapicaz onu bulanadim tek varmı bilgisi olan

Mithril0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
8
aylardır Rus rom kullaniyordum sabah ey Roma hypros 3 geldiğini gördüm direk indirdim euya geçtim Gayet güzel baya hoşuma gitti eu romda hypros 3 Tavsiye ederim , pil konusunda bişey diyemem yeni yükledik bakicas zamanla, sıfırdan kurdum ben romu yukledikten sonra formatlarsanizbdaha sağlıklı olur . sadece dynamic island özelliği bi kac uygulamada çalışıyor tema vs deniyor nette onu nasıl yapicaz onu bulanadim tek varmı bilgisi olan
Başka bir değişiklik hissettinizmi?

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
eu romda sistem uygulamalarını güncellemek için bir yöntem vardı biri konu acmisti ama bulamadım nasıl yapıyorduk sistem güncellemelerini acaba ?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
eu romda sistem uygulamalarını güncellemek için bir yöntem vardı biri konu acmisti ama bulamadım nasıl yapıyorduk sistem güncellemelerini acaba ?

Her güncelleme de onlar son sürüme güncelleniyor o yüzden sizin güncellemenize gerek yok...

dostnametr1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
t290
Konular
1

Sistem uygulamalarını güncellemek eu romda hiçbir zaman fayda getirmez.

Çin tema yazılımının turkcelestirilmis hali koyuluyor örneğin. Onu guncellemeye çalışsan ya çince yuklemen yada işe yaramayan globali yüklemen lazım. Bunun da bir anlamı yok.

Zaten çoğu zaman eu versiyonları global versiyonlardan ileride oluyor

Üst Alt