Ben güncelledim şimdilik bir sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor.
hyperos sürümlerde klasik kontrol merkezi kaldırılmıştı halen devam ediyor muBen güncelledim şimdilik bir sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor.
Başka bir değişiklik hissettinizmi?aylardır Rus rom kullaniyordum sabah ey Roma hypros 3 geldiğini gördüm direk indirdim euya geçtim Gayet güzel baya hoşuma gitti eu romda hypros 3 Tavsiye ederim , pil konusunda bişey diyemem yeni yükledik bakicas zamanla, sıfırdan kurdum ben romu yukledikten sonra formatlarsanizbdaha sağlıklı olur . sadece dynamic island özelliği bi kac uygulamada çalışıyor tema vs deniyor nette onu nasıl yapicaz onu bulanadim tek varmı bilgisi olan
14 ultrada kullanmistim eu romu 15 ultrada yeni yukledim ama normal Android cihazdan baya farklılaşmış çok hoş tavsiye ederimBaşka bir değişiklik hissettinizmi?
eu romda sistem uygulamalarını güncellemek için bir yöntem vardı biri konu acmisti ama bulamadım nasıl yapıyorduk sistem güncellemelerini acaba ?
eu romda sistem uygulamalarını güncellemek için bir yöntem vardı biri konu acmisti ama bulamadım nasıl yapıyorduk sistem güncellemelerini acaba ?