Evet Türkiyeden aldımKardeş bende de kilit açık whatsapp bende kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Senin cihaz global mi çin cihazı mı ?
Resmi cihazEvet Türkiyeden aldım
Yok hocam normal mi fhlas ilenasıl farklı bir şeymi yaptınız tayvan rom yüklü bl açık ama bağlantı hatası alıyorum
Garip playstoreden indiriyorum yüklüyorum son aktiw olmadı için kod gelmesi lazım resmi olmayan WhatsApp erişim hatası uyarısı alıyorum mecburen bl ui kapatıp EEA rom yüklüyorumYok hocam normal mi fhlas ias
Hocam diğer mesajınızda gördüm de bunu kursam yine modem flash gerekiyor mu? Telefonum kayıtsız orjinal imei.Yeni Güncelleme.
xiaomi.eu_XUANYUAN_OS2.0.120.0.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar ben rom u kurdum denedim sağlıklı çalışıyor. Gayet stabil. Şarjı su gibi bitirmiyor. Rus rom a göre daha iyi. Türkçe dil konusunda sıkıntılar çoğu giderilmiş güncellemelerle tamamlanacaktır. HyperAI yapay zeka çalışıyor. Gemini aktif çalışıyor. Isınma vs problemi yaşamadım.
Whatsapp Telegram vs gibi uygulamalar sağlıklı çalışıyor bildirim vs sorunu da yok.
Uygulama kasası aktif çalışıyor. Ayrıca widget ları ana ekrana taşıyabiliyorsunuz. Sistem uygulama simgelerinin bazılarını farklı boyutlandıra biliyorsunuz.
Aklıma gelenler bunlar.
Twrp yok şuan için çıkacak gibide değil gibi hyperOS şifrelemesi kırılmıyor anladığım kadarıyla takipteyim twrp içintwrp
twrp ile yükledin hocam
Recovery mi fastboot rom mu hocam?Xiaomi 15 Ultra Eu Rom
xiaomi.eu_XUANYUAN_OS2.0.110.0.VOACNXM_15
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom kurduktan sonra bu modem dosyasını flashlamanız gerekiyor. Yoksa sim kartı görmüyor. İmeiler görmüyor bu yüzden şebeke gelmiyor. İmeiler uçtu sanıp panik yapıp korkmayın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Not : Ayrıca her rom güncellemesinden sonra bunu yapmak gerekiyor. Ben uğraşmak istemedim o yüz den Rus rom u tercih ettim.
Google arama ve masajlaşma uygulamalarını tercih etmediğim için global rom kullanmıyorum.
Twrp yok şuan için çıkacak gibide değil gibi hyperOS şifrelemesi kırılmıyor anladığım kadarıyla takipteyim twrp için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Recovery mi fastboot rom mu hocam?
Şarj süresi vs nasıl?