Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
3.0.7 sürümü çıkmış eu da indirip demeylimleyen oldumu guncellemedim henüz ama indiren oldumu ? Batarya veya diğer hatalar giderildi mi acaba

mahmutuslu34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi5
Konular
0
3.0.7 sürümü çıkmış eu da indirip demeylimleyen oldumu guncellemedim henüz ama indiren oldumu ? Batarya veya diğer hatalar giderildi mi acaba
Galeride resim düzenlemedeki ultrahd bölümü halen hata veriyor yeni ios stili launcher i koymamış eski launcher gerisi aynı

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
19
Galeride resim düzenlemedeki ultrahd bölümü halen hata veriyor yeni ios stili launcher i koymamış eski launcher gerisi aynı
Ben farklı rom kullanıyorum HyperOS Pro 3.0.7 ye güncelledim galerideki özellikler aktif çalışıyor. EU rom wskisi gb değil yapımcılarından ilgilenende yok.

mahmutuslu34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi5
Konular
0
Ben farklı rom kullanıyorum HyperOS Pro 3.0.7 ye güncelledim galerideki özellikler aktif çalışıyor. EU rom wskisi gb değil yapımcılarından ilgilenende yok.
evet haklısınız hocam eu geliştirici tam bir ukala dümbeleği olmuş
benim saat ve kulaklık yüzünden başka rom kullanamıyorum maalesef
saat watch 2 pro wear os var kulaklık da çin romunda düzgün ses vermiyor bu sorunlar olmasa direk çin romu kullanacağım

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
19
evet haklısınız hocam eu geliştirici tam bir ukala dümbeleği olmuş
benim saat ve kulaklık yüzünden başka rom kullanamıyorum maalesef
saat watch 2 pro wear os var kulaklık da çin romunda düzgün ses vermiyor bu sorunlar olmasa direk çin romu kullanacağım
Root yaptıktan sonra modülle çöze bilirsin bölge sorununu HyperCeiler modülü ile. HyperOs Pro rom yapımcısı ile bir görüş çözüm bulursun. Uğraşma EU ile bence

efx711

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efx
Cihazım
xioami 15 ultra
Konular
0
Pil güzel bazı hatalar giderilmiş, performans aynı (global rom tek geçerim) eski kalite pek yok. modlu galeri launcher vs ekli değil birde uygulamalar da güncel değil launcher mesela

Üst Alt