Rom Xiaomi 15 Ultra Eu Rom

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
12
twrp

twrp ile yükledin hocam

Fastboot moda alıp direk bilgisayardan yükledim yüklemesi çok basit. Dediğim gibi modem dosyasında sıkıntı var. Rom yükledikten sonra verdiğim modem dosyasını flashladıktan sonra hat geliyor. Birde uygulamalarda uyumsuzluk farkettim o yüzden Eu rom şimdilik tavsiye etmem ileride düzeltirler o zaman bakılır tekrar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu rom yüklemek için TWRP ye gerek yok. Fastboot moda alıp telefonu bilgisayara bağla direk yüklersin. Eu rom yükleme videoları veya yöntemi forumda mevcut.

Kısaca Rom dosyasını C klasörü içerisine at . Aynı klasöre çıkart. Sonra hangi işlerim sistemi kullanıyorsan dosyayı çalıştır kendisi flashlıyor zaten.

Son düzenleme:

KAPTAN_007

Dünya Bir Gündür O Da Bu Gündür!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ESER
Cihazım
Mi 15 ULTRA
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
37
Fastboot moda alıp direk bilgisayardan yükledim yüklemesi çok basit. Dediğim gibi modem dosyasında sıkıntı var. Rom yükledikten sonra verdiğim modem dosyasını flashladıktan sonra hat geliyor. Birde uygulamalarda uyumsuzluk farkettim o yüzden Eu rom şimdilik tavsiye etmem ileride düzeltirler o zaman bakılır tekrar.

Eu rom yüklemek için TWRP ye gerek yok. Fastboot moda alıp telefonu bilgisayara bağla direk yüklersin. Eu rom yükleme videoları veya yöntemi forumda mevcut.

Kısaca Rom dosyasını C klasörü içerisine at . Aynı klasöre çıkart. Sonra hangi işlerim sistemi kullanıyorsan dosyayı çalıştır kendisi flashlıyor zaten.

Magisk kurmak istersem nasıl kurabilirim twrp olmadan?

BL kilidi açık ama root yok, whatsapp resmi olmayan uygulama hatası veriyor BL yi açık gördüğü için.

Mi 10T pro vardı yeni telefona geçtim. Orada magisk üzerinden kurulan modüller ile bu sorunu düzeltmiștim. Şuan yeni telefondaki whatsappı, eski telefondan whatsapptan bağlandığım karekod üzerinden kullanıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-24-20-16-08-322_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-03-24-20-16-08-322_com.whatsapp.jpg
    634,8 KB · Görüntüleme: 7

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17

BL kilidi açık ama root yok, whatsapp resmi olmayan uygulama hatası veriyor BL yi açık gördüğü için.

Mi 10T pro vardı yeni telefona geçtim. Orada magisk üzerinden kurulan modüller ile bu sorunu düzeltmiștim. Şuan yeni telefondaki whatsappı, eski telefondan whatsapptan bağlandığım karekod üzerinden kullanıyorum.
Magisk indirip kullandığınız romun içerisindeki init_boot.img dosyasını yamalayıp fastboot ile cihaza yükleyin. Forumda detaylı anlatım mevcut.
Mantık her cihaz için aynı.

Benzer şekilde var ise kernelsu ya da apatch root çözümlerini de yapabilirsiniz.

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
12

Eu rom kurdum Rus rom da kurdum böyle bir sorunla karşılaşmadım ben.

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
12
hatalar dışında herhangi bir fark hissettinizmi hocam?

Eu rom şu anda sağlıklı çalışmıyor. Kurduğum bazı uygulamalarda kapanma hatası aldım. Programları güncellerken hata aldım. Rom yükleyince şebeke gelmedi forum da da paylaştım. Modem dosyasını sonradan flashlayınca şebeke geldi. Eu rom için biraz daha beklemek lazım diye düşünüyorum. Zamanla hatalar güncellemeler ile giderilir. Şİmdilik Rus romda memnunum. Bariz bir hata vs ile karşılaşmadım.

Ayrıca Eu romda galeride fotoğraf seçerken veya başka bir işlem yaparken aşırı takılma problemi oluyor. Bu sorun 14 Ultra cihazımda Eu rom kullanırken de vardı. Bu problemi hala çözmediler.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3

Üst Alt