- Adım
- ESER
- Cihazım
- Mi 15 ULTRA
- Meslek
- Elektrik Teknikeri
- Konular
- 37
Benim bildiğim yok.
Bootloader kilidi açık mı senin ?
evet açık
Benim bildiğim yok.
Bootloader kilidi açık mı senin ?
twrp
twrp ile yükledin hocam
evet açık
Fastboot moda alıp direk bilgisayardan yükledim yüklemesi çok basit. Dediğim gibi modem dosyasında sıkıntı var. Rom yükledikten sonra verdiğim modem dosyasını flashladıktan sonra hat geliyor. Birde uygulamalarda uyumsuzluk farkettim o yüzden Eu rom şimdilik tavsiye etmem ileride düzeltirler o zaman bakılır tekrar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eu rom yüklemek için TWRP ye gerek yok. Fastboot moda alıp telefonu bilgisayara bağla direk yüklersin. Eu rom yükleme videoları veya yöntemi forumda mevcut.
Kısaca Rom dosyasını C klasörü içerisine at . Aynı klasöre çıkart. Sonra hangi işlerim sistemi kullanıyorsan dosyayı çalıştır kendisi flashlıyor zaten.
Magisk indirip kullandığınız romun içerisindeki init_boot.img dosyasını yamalayıp fastboot ile cihaza yükleyin. Forumda detaylı anlatım mevcut.Magisk kurmak istersem nasıl kurabilirim twrp olmadan?
BL kilidi açık ama root yok, whatsapp resmi olmayan uygulama hatası veriyor BL yi açık gördüğü için.
Mi 10T pro vardı yeni telefona geçtim. Orada magisk üzerinden kurulan modüller ile bu sorunu düzeltmiștim. Şuan yeni telefondaki whatsappı, eski telefondan whatsapptan bağlandığım karekod üzerinden kullanıyorum.
Magisk kurmak istersem nasıl kurabilirim twrp olmadan?
BL kilidi açık ama root yok, whatsapp resmi olmayan uygulama hatası veriyor BL yi açık gördüğü için.
Mi 10T pro vardı yeni telefona geçtim. Orada magisk üzerinden kurulan modüller ile bu sorunu düzeltmiștim. Şuan yeni telefondaki whatsappı, eski telefondan whatsapptan bağlandığım karekod üzerinden kullanıyorum.
peki hangisini tercih edersin? arada belirgin fark varmı?Eu rom kurdum Rus rom da kurdum böyle bir sorunla karşılaşmadım ben.
peki hangisini tercih edersin? arada belirgin fark varmı?
hatalar dışında herhangi bir fark hissettinizmi hocam?Eu rom da çok hata var. Bir gün boyunca kullandım memnun kalmadım. Şu anda rus rom kullanıyorum çok memnunum.
hatalar dışında herhangi bir fark hissettinizmi hocam?