Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ayarlara da arama kısmına Sistem Navigasyonu yazın. Sistem navigasyonuna girin en altta seçerek arat seçeneğini aktif edin.
Seçerek arat kısmında bir hata var rom da bunu eu forumda yazdım geliştirciye bir cevap vermedi. 110 sürüme düşürüp özelliği aktif edip tekrar son sürüme direk güncelledim aktif çalışıyor özellik. Bu şekilde çözdümhocam aktif ediliyor ama 10 dakika sonra artık uynmıyor cihazı yeniden başlatınca düzeliyor
Eu kullanıyoruz. Şu anda ısınma problemi olmayan pil süresi iyi olan o var. Arada çok zorlarsam ısınma oluyor fakat geçici oda. Pil süreside rahat 1 günü çıkarıyor bende.yurt içi 15 ultra için pil süresi ve ısınma problemi yaşıyorum önereceğiniz en iyi rom hangisi
bir telefoncuya sordum yurt içi telefona rom yüklenmez dedi rom yüklemeye yardımcı olabilirmisiniz?Eu kullanıyoruz. Şu anda ısınma problemi olmayan pil süresi iyi olan o var. Arada çok zorlarsam ısınma oluyor fakat geçici oda. Pil süreside rahat 1 günü çıkarıyor bende.
bir telefoncuya sordum yurt içi telefona rom yüklenmez dedi rom yüklemeye yardımcı olabilirmisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir telefoncuya sordum yurt içi telefona rom yüklenmez dedi rom yüklemeye yardımcı olabilirmisiniz?