Soru Xiaomi 15 Ultra Çin Sürümü Band 20 Desteği

reLive <3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
forumda bir arkadaş sanal numara ile başvurup yapmıştı süreyi bekliyordu. ama şöyle bir yüntem buldum ve yaptım. şimdi ben de 30 gün sonra kilit açma isteği göndereceğim.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buyrun hesap da bu şekilde :)
hocam mi unlock a giriş yapmayı dener misiniz ? Bende telefon no istiyor uygulama da.

Kesin bl kilidi açma yolu olmadan çin cihazı almayın. sıkıntı oldugu durumda çin den globale geçiren adamlar (ncunlock) 130 dolar istiyor. çoğu satıcı adaptör de veriyor. batarya için değmez gibi. GLOBAL ALIN.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
5g ye geçince belki de band 20 kullanılmaz bile türkiye de 😅

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
12
hocam mi unlock a giriş yapmayı dener misiniz ? Bende telefon no istiyor uygulama da.

Kesin bl kilidi açma yolu olmadan çin cihazı almayın. sıkıntı oldugu durumda çin den globale geçiren adamlar (ncunlock) 130 dolar istiyor. çoğu satıcı adaptör de veriyor. batarya için değmez gibi. GLOBAL ALIN.
Çin sitesinde özelliklere bakınca pil haricinde uydu bağlantısı desteği de var Çin cihazlarında. Daha detaya inilirse bence fark çok gibi.

Mithril0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
6

çin sanal tel no alıp deneyecek baba yiğit yokmuduru acaba

reLive <3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Çin sitesinde özelliklere bakınca pil haricinde uydu bağlantısı desteği de var Çin cihazlarında. Daha detaya inilirse bence fark çok gibi.
bence fark yok gibi hocam. uydu bağlantısı muhabbeti bize gelene kadar telefon telefonluktan çıkar. tek fark 6000 mah batarya şuan önemli kısımda. onda da almanızı önermem. global alın kafanız rahat olsun.

çin sanal tel no alıp deneyecek baba yiğit yokmuduru acaba
hocam aylık 20 dolar gibi bir şey gördüm ona. ama yine de o riske değer mi bilmiyorum.

Mithril0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
6
bence fark yok gibi hocam. uydu bağlantısı muhabbeti bize gelene kadar telefon telefonluktan çıkar. tek fark 6000 mah batarya şuan önemli kısımda. onda da almanızı önermem. global alın kafanız rahat olsun.

hocam aylık 20 dolar gibi bir şey gördüm ona. ama yine de o riske değer mi bilmiyorum.
bazı forumlarda taktiğin işe yaradığını gördüm bazılarında ise kod gelmediğini söylüyorlar. Bakalım riski alıp yapabilecek varmı?

Üst Alt