Yardım Xiaomi 15 ultra alırken ne yapılmalı?

SheTookIt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Nothing (2a)
Konular
2
Hocam son zamanlarda yine Xiaomi 15 ultraya bakıyorum. Sarı sitede yada kırmızı uygulamada hiç birinde gerçekten yurtiçi alımı cihaz yok. Olanlar sıfırından pahalıya satıyor. Ben alırken nelere bakmalıyım? Genelde %99 server kayıtlı deniyor. Bu server kayıt olayı başıma dert olur mu? Yoksa bunları bırakıp garantiye alıp sıfır 15t pro mu almalıyım? Sizin düşüncelerinizi bekliyorum

Ekli dosyalar

• xiaomi-15-ultra-review-01.jpg
    xiaomi-15-ultra-review-01.jpg
    429,9 KB · Görüntüleme: 149

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bu cihazlar için server kapalı. Geçmişte açıkken yapılmış desek bu seferde imei size ait değil. Btk yakalama ihtimali var. Bu en kötü senaryo ama yaşanırsa ve server halen kapalı olursa sıkıntı yaşarsınız. Bunun yerine yurtdışı ya da yurtiçi 15t pro daha doğru bir tercih olur. Şahsi görüşüm hiç bir zaman kayıt olmayan cihaz almamak gerekir. Malum Samsung s24 ultra halen kayıt olmuyor ve S23 ultra ile aynı fiyata satılıyordu ama kayıt çıkmadı.

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
15 ultra ya server kaydı olmuyor mu?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
15 ultra ya server kaydı olmuyor mu?

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
138
Kayıt yapılırken almıştım şükür :) halen bir sıkıntı yaşamadım şükür

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Hocam son zamanlarda yine Xiaomi 15 ultraya bakıyorum. Sarı sitede yada kırmızı uygulamada hiç birinde gerçekten yurtiçi alımı cihaz yok. Olanlar sıfırından pahalıya satıyor. Ben alırken nelere bakmalıyım? Genelde %99 server kayıtlı deniyor. Bu server kayıt olayı başıma dert olur mu? Yoksa bunları bırakıp garantiye alıp sıfır 15t pro mu almalıyım? Sizin düşüncelerinizi bekliyorum
Hocam 17 ultra global geliyor bekleyin onu alin

SheTookIt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Nothing (2a)
Konular
2
Hocam 17 ultra global geliyor bekleyin onu alin
Hocam fiyatı çok yüksek olur. 2. El bakıyorum oradada kayıtsız yada direnç falan olur %99
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kayıt yapılırken almıştım şükür :) halen bir sıkıntı yaşamadım şükür
Hocam kayıt olarak tek korkum esim çalışmayaniliyormuş çoğunlukla. Bana esim baya gerekli oluyor.

Bu cihazlar için server kapalı. Geçmişte açıkken yapılmış desek bu seferde imei size ait değil. Btk yakalama ihtimali var. Bu en kötü senaryo ama yaşanırsa ve server halen kapalı olursa sıkıntı yaşarsınız. Bunun yerine yurtdışı ya da yurtiçi 15t pro daha doğru bir tercih olur. Şahsi görüşüm hiç bir zaman kayıt olmayan cihaz almamak gerekir. Malum Samsung s24 ultra halen kayıt olmuyor ve S23 ultra ile aynı fiyata satılıyordu ama kayıt çıkmadı.
Hocam bazı sızıntılar bu imei kayıt sızıntıları falan 15t pro gibi cihazlardaki çıkış ay/yıl şeklinde 4 haneli bir koda göre oluyormuş, 17t pro çıkarsa o da olabilir. Bazı sızıntılar 0226 kodu var 17t pro için diyolar. 17 ultra global lansman ile daha erken bir şekilde gelirse bence güzel bir alternatif olabilir. Yoksa bir apple 15 pro max düşünüyorum. Sağolun her türlü fikriniz için🫶🏻

Hocam fiyatı çok yüksek olur. 2. El bakıyorum oradada kayıtsız yada direnç falan olur %99

Hocam kayıt olarak tek korkum esim çalışmayaniliyormuş çoğunlukla. Bana esim baya gerekli oluyor.

Hocam bazı sızıntılar bu imei kayıt sızıntıları falan 15t pro gibi cihazlardaki çıkış ay/yıl şeklinde 4 haneli bir koda göre oluyormuş, 17t pro çıkarsa o da olabilir. Bazı sızıntılar 0226 kodu var 17t pro için diyolar. 17 ultra global lansman ile daha erken bir şekilde gelirse bence güzel bir alternatif olabilir. Yoksa bir apple 15 pro max düşünüyorum. Sağolun her türlü fikriniz için🫶🏻
0226 değil 2602. Özür dilerim hatadan dolayı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260216-093854.png
    Screenshot_20260216-093854.png
    149,1 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Üst Alt