Soru Xiaomi 15 t pro rom önerisi

Emre4567

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
Asus zenfone 5
Konular
11
Merhaba xiaomi 15 t pro için stabil rom önerirmisiniz xiaomi arama uygulaması olursa çok sevinirim:)

RedmiNice11

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12(fire)
Konular
10
Tayvan ROM'unu öneririm. Şu ana kadar kullandığım Xiaomi cihazlarda Endonezya ve Tayvan ROM'ları gayet iyiydi; ancak Tayvan ROM'u şarj tüketimi konusunda her zaman daha başarılıydı.

Ayrıca ROM`u yükledikten sonra gereksiz uygulamalardan kurtulursan daha iyi getapps mi müzik Video gibi veya msa gibi birtakım gereksiz uygulama var kaldırırsan daha stabil güzel olur.

ahmets1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
5
Rusya öneririm çok memnunum AI Kısıtlama var harici güzel herşeyi arama mesaj da var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tayvan ROM'unu öneririm. Şu ana kadar kullandığım Xiaomi cihazlarda Endonezya ve Tayvan ROM'ları gayet iyiydi; ancak Tayvan ROM'u şarj tüketimi konusunda her zaman daha başarılıydı.

Ayrıca ROM`u yükledikten sonra gereksiz uygulamalardan kurtulursan daha iyi getapps mi müzik Video gibi veya msa gibi birtakım gereksiz uygulama var kaldırırsan daha stabil güzel olur.
Hocam bende aksi gibi endonezya dan memnun olmadım benim cihazım endonezya olarak geldi bayağı da kullandım hoşuma gitmedi nedense stabilte olarak endonezya rom da

nosteamv156

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
25
Kilit açıksa eğer paralı ama biraz Google araştırması ile bulabilirsiniz forumda da konuları var Xiaomi.eu önerebilirim

Üst Alt