- Adım
- Musa Eren
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 17
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese. Yakın zamanda işe girdim ve bu neticede Yd direnç kayitli Mı 13 den Yd Mı 15 e geçtim. Cihaz Avrupa cihazı ve EEA rom yüklü Cuma günü botloader açılıyor ve global Roma geçeceğim. Geçmişken de server kaydını yapayim ve teli bir daha sıfırlamak la uğraşmayim diyorum. Akşam 8 de eve geliyorum ve haftaici vaktim yok. Dolayısıyla bu haftasonu vs global romu kurup, sağlam bir server kaydi yaptırmak istiyorum
Bu sebeple onerebileceginiz sağlam bir server kayıt ustası var mıdır? İşlem sirasinda cihazın her türlü yedeğini alan ve sonrasında cihaz dosyalarına kalıcı zarar vermeyen, yüz tanıma, netflix l1 sertifika vs sorun olmayan biri lazim
Bu hususta önereceğiniz kişileri reklam vs olacak ise özelden de yazabilirsiniz. Önemli olan sorunsuz server kayıt olması çünkü hiç vaktim olmuyor. İmeiyi de tek sim kendim vereceğim ve uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorum. Bu hususta yardımlarınızı bekliyorum...
Bu sebeple onerebileceginiz sağlam bir server kayıt ustası var mıdır? İşlem sirasinda cihazın her türlü yedeğini alan ve sonrasında cihaz dosyalarına kalıcı zarar vermeyen, yüz tanıma, netflix l1 sertifika vs sorun olmayan biri lazim
Bu hususta önereceğiniz kişileri reklam vs olacak ise özelden de yazabilirsiniz. Önemli olan sorunsuz server kayıt olması çünkü hiç vaktim olmuyor. İmeiyi de tek sim kendim vereceğim ve uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorum. Bu hususta yardımlarınızı bekliyorum...