Yardım Xiaomi 15 Server Kaydı Tavsiyesi

musaerencnr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Musa Eren
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
17
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese. Yakın zamanda işe girdim ve bu neticede Yd direnç kayitli Mı 13 den Yd Mı 15 e geçtim. Cihaz Avrupa cihazı ve EEA rom yüklü Cuma günü botloader açılıyor ve global Roma geçeceğim. Geçmişken de server kaydını yapayim ve teli bir daha sıfırlamak la uğraşmayim diyorum. Akşam 8 de eve geliyorum ve haftaici vaktim yok. Dolayısıyla bu haftasonu vs global romu kurup, sağlam bir server kaydi yaptırmak istiyorum

Bu sebeple onerebileceginiz sağlam bir server kayıt ustası var mıdır? İşlem sirasinda cihazın her türlü yedeğini alan ve sonrasında cihaz dosyalarına kalıcı zarar vermeyen, yüz tanıma, netflix l1 sertifika vs sorun olmayan biri lazim

Bu hususta önereceğiniz kişileri reklam vs olacak ise özelden de yazabilirsiniz. Önemli olan sorunsuz server kayıt olması çünkü hiç vaktim olmuyor. İmeiyi de tek sim kendim vereceğim ve uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorum. Bu hususta yardımlarınızı bekliyorum...

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
54
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese. Yakın zamanda işe girdim ve bu neticede Yd direnç kayitli Mı 13 den Yd Mı 15 e geçtim. Cihaz Avrupa cihazı ve EEA rom yüklü Cuma günü botloader açılıyor ve global Roma geçeceğim. Geçmişken de server kaydını yapayim ve teli bir daha sıfırlamak la uğraşmayim diyorum. Akşam 8 de eve geliyorum ve haftaici vaktim yok. Dolayısıyla bu haftasonu vs global romu kurup, sağlam bir server kaydi yaptırmak istiyorum

Bu sebeple onerebileceginiz sağlam bir server kayıt ustası var mıdır? İşlem sirasinda cihazın her türlü yedeğini alan ve sonrasında cihaz dosyalarına kalıcı zarar vermeyen, yüz tanıma, netflix l1 sertifika vs sorun olmayan biri lazim

Bu hususta önereceğiniz kişileri reklam vs olacak ise özelden de yazabilirsiniz. Önemli olan sorunsuz server kayıt olması çünkü hiç vaktim olmuyor. İmeiyi de tek sim kendim vereceğim ve uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorum. Bu hususta yardımlarınızı bekliyorum...
H.Kadioğlu hocamız yardımcı olucaktır. Bu forumu gorduğu an cevaplayacaktır. Hayırlı Olsun

musaerencnr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Musa Eren
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya bir de çift sim IMEI yapmak istiyorum aslında ama evde Samsung j4 var ufak kardesimin kullandığı ve tek sim var

Bundan önce Xiaomi 13 direnç ve çift sim kayıtlı idi ve imeiyi yapan usta vermişti ve 2-3 yıl sorunsuz klona düşmeden kullandım ve sattım cihaz.ı

Xiaomi 13 cihazimi direncten sonra IMEI yaptırirken yapan kişi yedek dosyaları vs almıştı ve bende hala duruyor modem dosyaları vs. Buna benzer sorun olmaması için biz de yedek alır miyiz acaba? Yani Cihaza kalıcı hasar gelmemesi ve birdaha uğraşmamak için.

Diğer bir hususta dediğim gibi benim evde eski j4 var kardeşim kullanıyor ve tek sim olduğu için yapmisken tam yapayım cift sim ve yıllarca götürsün insallah

O sebeple ücreti mukabilinde
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Xiaomi 13 de blade diye bir telefondan çift sim vermişti yapan kişi 2 yıl boyunca sorunsuz 4.5 g vs de kullandım

Yani yakın zamanda yeni mezun mühendis olarak işe girdim ve biraz birikim ve Xiaomi 13 satıp Xiaomi 15 aldım. Ve şuan çalışma saatlerim biraz yoğun akşam 8 de cikiyorum. Dolayısıyla bu haftasonu telefonu temiz bir kurup bitirmek istiyorum.

Siz de inşallah bu hususta yardımcı olursanız çok sevinirim

Bende dediğim gibi j4 var eski ve tek sim ve kardeşim kullanıyor ilerde ona hat takilabilir ve ben zor durumda ona hat takiyorum

O sebeple çift sim kayıt yapan ve biraz ekstra ücretle sağlam IMEI veren biri lazım ya

Olmaz ise eğer en uygun ve çift imeili hangi telefon ve nereden alinabilir

Sahibinden falan hangi model bakabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kusura bakmayın arkadaşlar biraz uzunca anlattım hususları ama tüm meramımı anlatmış bulunmaktayim. Bu neticede yardımcı olursanız, fikir belirtirseniz çok sevinirim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.Kadioğlu hocamız yardımcı olucaktır. Bu forumu gorduğu an cevaplayacaktır. Hayırlı Olsun
Teşekkür ederim, bekliyorum kendisini son yazdiklarima da istinaden kendisi yardımcı olursa çok mutlu olurum cidden.

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
çift simde kayıt olur tek simde olur. fiyat farkı var sadece.
hiç bir sorun olmaz cihazda. mağazadaki cihaz nasıl kullanılıyorsa sizde öyle kullanırsınız. yedek vs. kimse alamaz kendiniz halledeceksiniz. Cihaz bu işlemde komple sıfırlanır. Kendi eski cihaz imeilerinizi ayarlamanız menfaatinize olacaktır.

musaerencnr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Musa Eren
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çift simde kayıt olur tek simde olur. fiyat farkı var sadece.
hiç bir sorun olmaz cihazda. mağazadaki cihaz nasıl kullanılıyorsa sizde öyle kullanırsınız. yedek vs. kimse alamaz kendiniz halledeceksiniz. Cihaz bu işlemde komple sıfırlanır. Kendi eski cihaz imeilerinizi ayarlamanız menfaatinize olacaktır.
Teşekkür ederim çok sevinirim cidden. İletişim için bir numara veya adres verir misiniz?

yusuf4630

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hyperos
Cihazım
14
Konular
1
Arkadaşlar cihazı satanlar ücretsiz yapıp veriyolar kayıtlı alın keyfinize bakın bir ton para vermeyin extra bence

Üst Alt