Soru Xiaomi 15 Rom Tavsiyesi

procionx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cengiz
Cihazım
note 13 pro
Konular
0
O nasıl oluyor global rom kurulu ise cihazı sifirlasanda hangi bölgeyi seçersen seç cihaz açılınca acı gercek Google arama :) yine gelir çünki sistem değişmedi yani garip bı cevap olmuş

yolwerin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
5
O nasıl oluyor global rom kurulu ise cihazı sifirlasanda hangi bölgeyi seçersen seç cihaz açılınca acı gercek Google arama :) yine gelir çünki sistem değişmedi yani garip bı cevap olmuş
Denendi ve oluyor

Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Sıfırdan kurulum yaparken bölgeyi honkong seçerseniz mi arama ve kişiler uygulaması gelir ve arama kaydı çalışır

yolwerin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
5
Arkadaşlar Elite Rom deneyen oldu mu bu cihaz için?
Elite rom denendi. Sözde yapı global ama arayüze yamalanan yapılarda çin kalıntıları var. Tema uygulamasına içe aktar var ama tema mazağalarını değiştirsen de arama yapınca sonuç elde edemiyorsun. Çin'den yamalanmış. Arama ve mesajlaşma stok olduğu için Google yok ama yine de debloat gerektiren şeyler var. Cihazı Google pixel gibi gördüğü için Google fotoğraflar sınırsız depolama alanı sunuyor. Bu iyi bir özellik...Global romlarda tam ekran hareketlerinde alttaki çizgiye basınca çeviri görsel arama şarkı arama özelliklerini bu romda aktif görmedim. Menülerin yama yapılan kısımları Türkçe değil. Hatta orjinalde Türkçe olan birkısımlarda imla hataları var . Bl kilidi açık olduğu için wp bildirim sorunu var. İnstagram bildirimleri de geç geliyor.Taiwan Roma geçtim. Rus romuna göre daha sade geldi. Debloat sonrası gayet hoş bir yapısı var. Ekran süreleri de iyi..EU yeni sürüm gelene kadar Taiwanda kalıcam.

24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

resurrecti0n

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
Elite rom denendi. Sözde yapı global ama arayüze yamalanan yapılarda çin kalıntıları var. Tema uygulamasına içe aktar var ama tema mazağalarını değiştirsen de arama yapınca sonuç elde edemiyorsun. Çin'den yamalanmış. Arama ve mesajlaşma stok olduğu için Google yok ama yine de debloat gerektiren şeyler var. Cihazı Google pixel gibi gördüğü için Google fotoğraflar sınırsız depolama alanı sunuyor. Bu iyi bir özellik...Global romlarda tam ekran hareketlerinde alttaki çizgiye basınca çeviri görsel arama şarkı arama özelliklerini bu romda aktif görmedim. Menülerin yama yapılan kısımları Türkçe değil. Hatta orjinalde Türkçe olan birkısımlarda imla hataları var . Bl kilidi açık olduğu için wp bildirim sorunu var. İnstagram bildirimleri de geç geliyor.Taiwan Roma geçtim. Rus romuna göre daha sade geldi. Debloat sonrası gayet hoş bir yapısı var. Ekran süreleri de iyi..EU yeni sürüm gelene kadar Taiwanda kalıcam.

24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de eu romdan Rus Roma geri döndüm, eu romda telefon cok ısındı ve stabil gelmedi bana. Açıkçası debloat ettikten sonra stock romun eu romdan çok fazla eksik yanı kalmıyor gibi. Taiwan Roma geçmeye değer mi hocam Rus romundan, şuan Rus romundayım pil sürem de wifide her şey açık şekilde 1.5 saat görüntülü görüşme ile bu şekilde.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-14-09-49-50-033_com.gsamlabs.bbm.jpg
    Screenshot_2025-05-14-09-49-50-033_com.gsamlabs.bbm.jpg
    445,8 KB · Görüntüleme: 19

yolwerin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
5
Ben de eu romdan Rus Roma geri döndüm, eu romda telefon cok ısındı ve stabil gelmedi bana. Açıkçası debloat ettikten sonra stock romun eu romdan çok fazla eksik yanı kalmıyor gibi. Taiwan Roma geçmeye değer mi hocam Rus romundan, şuan Rus romundayım pil sürem de wifide her şey açık şekilde 1.5 saat görüntülü görüşme ile bu şekilde.
Taiwan rom da benzer süreler veriyor. O da debloat gerektiriyor. Farklı olan taiwan romda ilk kurulumda saçmasapan uygulamalar kurmanı istemiyor. İlk kurulumda ana ekranda bulunan Rus uygulamaları yok. Daha temiz geliyor cihaz. debloat sonrası iki rom da aynı. O yüzden globalden globale geçecekseniz ve halihazırda cihazı temizlemişseniz gerek yok bence

Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hattushil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Bilg. Müh.
Konular
26
xiaomi ve poco cihazlarımda rus romları kullanıyorum,
hem telefon, sms uygulaması kendisinin hem de stabil ve pil performansı iyi...

Üst Alt